Mindenkinek kipostázzák (millió példányban) a 38 oldalas "alkotmányt". Sok pénzünk van ugye?
Erről még nem hallottam: Futja az 1.3 milliárd propagandára elkülönített keretből.
Remélem,hogy a munkahelyeken nem kell vizsgázni belőle.
Honnan vetted, hogy kiküldik?
Keresem a híroldalakon, de én nem találtam.
"Sok pénzünk van ugye?"
Reggel máshová már írtam: te eszel, dolgozol és alszol, semmi mást?
"Remélem,hogy a munkahelyeken nem kell vizsgázni belőle."
Ez a munkahely döntése. Ha előírja, akkor előírja. Ha hindu hitből kötelez vizsgára, akkor abból kell vizsgáznod.
"Ráférne mindenkire, hogy a kezébe fogja és elolvassa, mert sokan olvasatlanul hülyeségeket beszélnek."
Pontosan. Tegnapis a második(!) oldalon álló kijelentést hiányolta valaki (Magyarország államformája nem köztársaság, ezért nincs köztársasági elnök sem).
Hát mondhatom szép. Még sokan azon is picsognak hogy kiküldik nekik az alkotmányt - Mondván erre van pénz?
Az alkotmányt igen is hozzáférhetővé kell tenni az embereknek, ezt pont olyan mint amikor érettségiztem mi is állami pénzen az érettségi mellé megkaptuk az alkotmányt. Most kaptunk egy újat, és igen is minden magyar embernek el kellene olvasnia, és nem hiszem hogy az országnak csak a 10 %- elmenne egy boltba hogy megvegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!