Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megérte a gyöngyöspatai...

Megérte a gyöngyöspatai cigányoknak a tömegverekedés, ha most már az egész településen nagy a rendőri készültség?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 06:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5%

Nameny:

És mit kellene csinálni a cigányokkal?

Én nem azért védem a cigányokat, mert liberális vagyok, hanem elegem van ebből a cigányozásból. Ugyan engem is bántottak kiskoromban, meg tényleg meg kellene oldani, de max. 1/20-aduk öl, és ezzel is túl sokat mondtam. És az én falumban is egyre kevesebb gyerek születik tőlük, egyre többen dolgoznak (néha sajnos csak feketén), és az új építésű házak nagy részét se élték le, tisztán van tartva.

Tényleg van velük probléma, de ti morális pánikot csináltok belőle, néha kifejezetten rasszista válaszokat adtok (zsidókkal kapcsolatban meg mindig belinkeled azt a rasszista szöveget). A bűnöző meg bűnöző, még akkor is, ha magyar, cigány, üzbég, stb.

2011. ápr. 27. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó válaszolónak. A bűnöző tényleg magyar cigány üzbég stb.

Viszont a magyarországi börtönök körülbelül 90% százalékban cigányok által lakottak, 10% magyar. ez 9:1hez arány.

Magyarországon körülbelül 10% cigány él 90% magyar. 1:9hez arány.

Nem kell pontos százalék de ebből még a vak is látja hogy az arányok valami véletlen folytán a sötét felé tolódtak el.

2011. ápr. 27. 13:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Achtung Zigeuner, werden wir dich töten!
2011. ápr. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!