Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tömegverekedés. Ennyit ér a...

Tömegverekedés. Ennyit ér a gárda Gyöngyöspatán?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 26. 23:43
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
ma 00:30 nak szántam
2011. ápr. 27. 00:32
 32/46 anonim ***** válasza:
14%

"na ne mond, hogy nem örülnél ha kiadnák az engedélyt a cigány ölésre..."

1, Senki nem fogja kiadni az engedélyt a cigányölésre, mert nem olyan világban élünk és nem olyan Magyarországon a vezetőség.

2, Ha országos összecsapásra kerülne a sor, akkor ugyanannyi esély lenne rá, hogy vesztünk, mint arra, hogy nyerünk.

3. Tanulj meg helyesen írni.

2011. ápr. 27. 00:32
 33/46 anonim ***** válasza:
na én mára kiszálltam ebből az egészből, mert nagyon eltértünk az eredeti hírtől. ez így árnyékbokszolás.
2011. ápr. 27. 00:33
 34/46 anonim ***** válasza:
Igen? Kozma gyilkosa hol van?
2011. ápr. 27. 00:37
 35/46 A kérdező kommentje:
börtönben
2011. ápr. 27. 00:40
 36/46 anonim ***** válasza:
95%

Emberek! Az országunk impotenciáját és sebezhetőségét éppen a fentebb látott bebetonozott megosztottság okozza!

Hogy lehet hogy valaki egy dolgot zöldnek, a másik kéknek lát?

Azonnal fel kell számolni a belső megosztást, valamilyen közös csapás mentén 100%-os egyetértést kell elérni!

Rendet, békét akar mindenki? Szerintem igen!

Békeszerető emberek, szeressük egymást, ne anyázzuk.

2011. ápr. 27. 00:41
 37/46 anonim ***** válasza:
Hahaha
2011. ápr. 27. 00:42
 38/46 anonim ***** válasza:
97%
Önirónia vagy mi? Már a kérdező - aki feltehetően utálja a gárdát - is a gárdától várja a rend fenntartását és nem a rendőrségtől? Pintér azt ígérte rend lesz.
2011. ápr. 27. 00:42
 39/46 anonim ***** válasza:
92%

Itt most nem csak Cozmáról van szó, hanem erről az egészről, amiben élünk.

A cigánypártiak azt gondolják, hogy a cigány elköveti a bűnt, megbüntetik érte és akkor utána minden csodálatos.

Egyáltalán nem számolnak azzal, hogy ez a többit nem fogja eltántorítani a bűnözéstől, hanem csak még inkább a kultúrájuk részévé teszi azt, mert hát milyen menő dolog is náluk börtönviseltnek lenni.

Így egyre többen fognak bűnözni, amiért ugye megbüntetik őket. Ez így rendben is van, de 100 ember megöléséért lecsuknak 100 cigányt a börtönbe átlagosan tegyük fel 6 évre. Azt leülik és a következmény a börtön lejárta után:

100 magyar halott és 100 cigány szabadlábon, akik már érezték a magyar vér édes ízét és még többet akarnak, mert aki agyonver baltával valakit 2-3000 forintért, az egy megátalkodott vadállat egy egészséges ember szemében és semmilyen, ismétlem semmilyen körülmények között nem szabadna őt visszaengedni a társadalomba.

De vegyük csak azt, hogy életfogytiglanit adunk gyilkosságért. 100 magyart megölnek és 100 cigány börtönbe vonul egész életére. Következmény: 100 magyar halott és 100 cigány a börtönben, akiket életük hátralévő részében majd mi tartunk el.

De semmi baj, mert jön az utánpótlás! Amíg a magyar fogy és elöregszik, addig cigányéknál nem ritka az 5-6 gyerek sem. Meg sem állunk egészen addig, amíg meg nem lesz a következő 100 áldozat és újabb 100 cigány kerül élete végéig börtönbe, aztán újabb 100 és újabb 100 egészen addig, amíg ki nem halunk.

Ez egyszerű matematika.

2011. ápr. 27. 00:48
 40/46 anonim ***** válasza:

Ebben az egész balhéban óriási szerepe van a médiának élén az index nevű szennylappal, érdemes elolvasni most is milyen objektíven tájékoztat. Utána jöttek még ezek az üdültetős-evakuálós félkegyelműek és dobtak még olajat a tűzre rendesen. Egyébként ők mikor lesznek felelősségre vonva? Úgy tudom született egy törvény, hogy aki rendvédelmi szervek munkáját végzi az bűnt követ el. Az evakuálás úgy tudom a katonaság dolga, szóval kíváncsian várom a pereket.

Nem tudom, hogy ki kavarja a sz@art és mi a célja, de normális megoldás biztos nem. Itt valami nagy disznóság van a háttérben.

2011. ápr. 27. 01:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!