Mindenki válaszoljon! Ki mire szavazna a parlamenti pártok közül?
Mindenképpen elmennék szavazni mert szerintem ne nyavalyogjon valaki ha még szavazni is lusta, viszont én a saját nemi szervemet rajzolnám körül a szavazólapon.
Lehet értelmetlenség, de ha így tennénk vagy 1 millióan akkor talán észbe kapnának a pártok.
ezek közül leginkább egyikre sem. Leginkább a Fidesz ellen, hogy ha más nem, legalább ez a 2/3os ámokfutást ne folytathassák, de hogy cserébe kire, az egy kérdés. LMP-re még ha fizetnek érte sem, Jobbik egyik alap politikája az ellenségképp gyártás, meg a 'ki a nem is igazi magyar' keresése, ez utóbbival akkor nálam meg is találták a keresett ellenséget, szóval ha már mindenképp csak ezek közül lenne muszáj választani, akkor egy nagy lélegzetvétel után MSZP, de az sem szimpátiából, csak azért, hogy hatalmuk úgyse lesz, és a narancsosok még egy 2/3os ámokfutását lehetőleg azért megakadályozzák.
De tényleg lehet, hogy én is inkább csak némi szívből jövő jókívánságokkal írnám tele a papírt...
Egyikre sem, mivel a régiek pusztítanak, a Jobbikról pedig az a véleményem, hogy nem megoldás. Csak egy társadalmi önvédelmi reakció, amit a többi párt válaszként kapott a pusztításra. Természetesen nem tanultak belőle, nem tanulnak semmiből. Ezért kívánom, hogy a Jobbik kerüljön hatalomra, magas fölénnyel. De a nevemet nem adnám hozzá.
Inkább a szavazólap művészi átalakításához csatlakozom. Ebből mozgalmat kéne csinálni.:)
"jajj már annyi ilyen netes szavazás volt, ahol kijött hogy 50-70-80-65656546%-os győzelme lesz a Jobbiknak. Aztán néztek a választásokon... "
De ezek a netes szavazások legalább a valós népszerűséget tükrözik. Itt nincs egyetlen megvásárolt szavazat sem.
"Érdekes hogy mennyien ocsmárolják a fideszt , pedig a valóság: [link]
Érdekes mi? Lehet hogy mégsem ez a valóság? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!