Hogyan lehet meghívni a Véderőt?
15:37
Ha betiltják, akkor ki fog minket megvédeni? Az a két dagadt polgárőr a faluban akik nem is hordhatnak fegyvert?
15:45
Nekem egy elérhetőség kéne, amin fel tudom venni a kapcsolatot, nem pedig vélemények a politikáról. Én nem fogok rá semmit a romákra, itt élek és tudom, hogy milyenek.
15:59
Köszönöm, végre egy hasznosabbnak tűnő válasz! Igen, a Véderőt kerestem, mert azt olvastam az indexen, hogy annak a hatására kezdték úgy érezni a "egyes helybéli lakosok" Gyöngyöspatán, hogy ott nincs jövőjük.
Mert jelenleg én érzem így magam itt. Már rég elköltöztünk volna innen, de nem tudjuk a házat eladni. Minden eltűnt a kertünkből, már kerítésünk sincs. Az egész ház olyan, mint egy erőd, édesapám v. a barátom kísérete nélkül már ki se nagyon merek menni, főleg este. Nekem mindegy, hogy ki tesz rendet, a Véderő, a polgárőrök vagy a rendőrség, de valakinek lépnie kéne.
A rendőrség eddig mindig elutasított bennünket, meg a többi normálisabb falubélit is egy "tudja hány ilyen bejelentés érkezik? nem tudunk mit tenni"-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!