Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis hol található annak a...

Mégis hol található annak a bizonyítéka, hogy volt egy listája Hitlernek, amiben szerepeltek a magyarok is?

Figyelt kérdés
Kiírás céljából. Ezer meg ezer helyen hallottam már ezt, de még sehol sem olvastam konkrétan leírva.
2011. ápr. 20. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező erre gondol:

[link]

2011. ápr. 20. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt ilyen lista, Hitler a zubbonyának a jobb felső zsebében hordta. Amikor a katonák elégették a holttestét, akkor a lista is odalett.
2011. ápr. 20. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Magyarokat szerintem nem akarta kiírtani.Ha jól tudom,volt neki egy világnézete,miszerint a világ népeit 3 csoportba osztotta be.

1. "Az istenek",mondanom sem kell a németek,ők álltak vna a ranglista élén,és ők uralkodtak vna.

2."Szolga népek",ezek amolyan leigázott,vagy alacsonyabb rendű népek,melyek azért élnek h a németeket szolgálják.A magyarokat is ide sorolta.

3.Akiket de sorolt,azokat mind ki akarta nyírni...

2011. ápr. 20. 23:45
 14/14 anonim válasza:
szerintem csak angolul tanult és elírta azt hogy éhes...
2011. ápr. 25. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!