Melyiket választanád inkább: Fidesz-Jobbik, vagy Mszp-Lmp kormány?
"Kései Sirató válasza:
Senkinek sem tűnik fel, h az LMP a régi SZDSZ-es politikusokból áll? Az MSZP levizsgázott.
FIDESZ- JOBBIK! Ennél már csak a JOBBIK lenne JOBB!!
"
Ha egyet mondanál azt megköszönném.:)
A kérdésre reagálva. Ha ebből lehetne választani, akkor MSZP-LMP, de egy ilyen kormány megalakulására az esély (hála Istennek) 0%. Én az LMP-t támogatom, de szerintem egymagukban nem alkalmasak még a kormányzásra, az MSZP-vel nem fognak összeállni mert politikai öngyilkosság lenne, a Jobbikkal senki nem fog összeállni, (főleg most, hogy sajnos visszatértek az utcán vonulós cigányterroros politikához)a fidesznek meg nem kell az LMP.
Amúgy én egy LMP, egy igazi balos párt (nem MSZP) és egy mérsékelten jobbos (Mint a régi MDF) koalícióját tartanám jónak.
1. azért elég érdekes hogy minden LMP-mszp-s le van pontozva 20% körülire, és minden Fidesz-Jobbikos válaszadó pedig 80% körül van... Bezzeg a fideszesek itt kiabálnak hogy ,,kommunizmus, meg provokatív kérdés" , ha lepontozzák őket.
2. Én az LMP-mszp-t választanám. Lehet hogy az mszp 8 éve nem volt valami jó, de közel se volt annyira rossz, mint azt sokan (nagyrészt a fideszesek és a jobbikosok) beállítják. Jah és az lmp nem egyenlő szdsz. Attól még hogy az lmp liberális, és az szdsz is annak mondta magát, még nem lesz a kettő ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!