Mi a baj a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesülettel?
http://www.youtube.com/watch?v=z5_lPr5Xrvs&
Nem vagyok Jobbikos, sem cigánygyűlölő, de szerintem jól intézkedtek, nem verték meg az illetőt, megvárták a rendőrt stb.
Az a baj vele, hogy nem az Orbánvikike hozta létre, és nem is ő irányítja. Márpedig ő csak azt szereti, amit személyesen felügyel.
Ja, és hogy felhívja a figyelmet, milyen tehetetlen is bűnüldözés terén a kormány.
Nem vagyok Orbán fan, de az orbánfóbiádat éld ki másik kérdésben, légy szíves!
Komoly válaszokat várok!
Utolsó: Persze, hogy lesz annyira hatékony.
Megoldják, hogy több traffipax legyen kint az utakon, valamint azt is megoldják majd, hogy az elsősegély csomag lejáratát is szigorúan fogják ellenőrizni. Persze szigorúan csak a kis autósoknál...
Nem, majd Lákátosékat helyreteszik, mi?!
"Az a baj vele, hogy nem az Orbánvikike hozta létre"
Szó szerint ugyanezt akartam írni :D
Az a baj, hogy egy államban nem lehet magán rendfenntartó erő. Ez abnormális, visszaélésre ad lehetőséget, korlátozza az államhatalom gyakorlását és etnikai alapon megfélemlít már a puszta megjelenésével is.
Ezzel együtt azt is tudom, hogy Magyarországon kicsit se normális a helyzet, ezért nem lehet már számonkérni a tankönyvi megoldásokat. Ez nem egy tankönyvi megoldás, az én szememet is szúrja elvben, de azt is látom, hogy a rendőrség nem védi meg az embereket, a cigányság deviáns magatartása nagyon elharapózott, és ezért valamit tenni kell.
Első vagyok:
Ez vmi új szó, hogy orbánfóbia?
Azért az mégis csak mond vmit, hogy Orbán elkezdte üldözni a Magyar Gárdát, de a Terrorelhárítási Központot persze létrehozta.
Orbán szerint csak ő rakhat rendet. Amivel nem is volna semmi baj, ha rendet tudna rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!