Wittner Mária is NEMMEL szavazott a magyar termőföld- és ivóvízkincs alkotmányos védelem alá helyezéséről?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mire szavazott a hazáját féltő '56-os hősünk.2011. ápr. 13. 17:45
11/13 anonim válasza:
Ellentétes az eu-joggal? Csak ennyit tudtok mondani?
Akkor ez mi????
Orbán Viktor szavai (hirado.hu):
"A kormányfő szólt arról is, hogy az alaptörvény a föld, a víz és az erdő esetében is a tulajdonjogi, illetve a természeti védelmet is tartalmazza majd. Elmondta, hogy az ivóvíz feletti rendelkezés joga szerencsétlenül alakult az országban, ezért a szabályokat átláthatóvá kell tenni, és egyértelműsíteni kell, hogy az ellenőrzés az állam joga.
A termőfölddel kapcsolatban hangsúlyozta: nem Brüsszelre kell figyelni, mert több európai országban – például Ausztriában és Franciaországban is – számos jogi technika van arra, hogy a helyi gazdák megtartsák a földet."
Lesz más jogi technika?
12/13 anonim válasza:
Mert ez a Mária sváb és kell a fajtársainak a magyar termőföld.
13/13 A kérdező kommentje:
Közben megtudtam, hogy nemmel szavazott. Valóban ilyen egy '56-os hős? Nekem annyira ellentmondásos ez az egész, miért vannak úgy oda egyesek érte?
2011. ápr. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!