Tényleg ennyire naivak a magyarok?
Olvasom a sok választ Izraellel kapcsolatba, és rá kell hogy ébredjek mennyire messz állunk a kemény kapitalistáktól. Ez a tudatlanság kb 25% járúl ahoz hogy itt tartunk. Miért hiszik azt a magyarok hogy csak úgy lehet árut bejuttatni egy országba hogy azt exportálják, illetve ide importálják? A zsidók a legnagyobb impériumok, és nem a 6000000 Izraelben fognak termeltetni és exportálni ide. Inkább itt termeltetnek rabszolgákkal és adják nekünk jóáron a dolgaikat. A legnagyobb üzlet a számukra, hiszen csak azért dolgozunk hogy túléljünk, és csak azért élünk hogy dolgozhassunk.
De nézzük mely cégekről is van szó, a teljesség igénye nélkül!
http://www.youtube.com/watch?v=0ZrLZ8Mu_98
Az az, nem minden zsidó ami fénylik.
Ne hidd hogy a Tesco angol, csak ott székel és stb stb stb.
De a közéletünk sem semmi!
http://www.youtube.com/watch?v=Qgu4nk55P6o&feature=related
Ennek a " két hangnak" a felharmóniáival, milyen magyar dallam születhet?
Elfogult youtube videókkal akarod alátámasztani a zsidózásodat?
Ám legyen, de engem nem érdekel.
Nem, a magyarok nem naivak, inkább pesszimisták.
A zsidók kezében van főleg a tőke és a pénz, így hát ne csodálkozz, ha pedig tenni akarnánk valamit, kivonnánk a pénzt, ahogy az az Antall-kormány idején is csinálták.
Petronius válasza:
""Elfogult youtube videókkal akarod alátámasztani a zsidózásodat?
Ám legyen, de engem nem érdekel.
Nem értem!
Mitől vagyok én elfogúlt, mikor egy rossz szót sem írtam a zsidókról. A yutube-n meg egy árva beszédhangot nem hallassz.
Mi is szerinted az elfogultság megvalósulása?
erhnn válasza:
Viszont igaz, hogy ezek a videók elfogultak, és én se hiszek nekik,viszont az tény, h a pénz nagy részének birtokosaik a zsidók, és ezért csak dicsérni tudom őket.
Igen ritka ez az eset, amikor az áldozat megdícséri az őt "gyarmatosítót"! Persze lelked rajta, ha neked ennyi elég az életből?
De nem akarlak megbántani.
Inkább azon gondolkodj, hogy:
Amíg a zsidóknak érdeke minket rabszolgaként kezelni alkalmazni, " és persze ez az összes nyugatira jellemző" és mi beletörődünk a helyzetünkbe. Addig miért csodálkozunk hogy egyre csak rosszabb itt a helyzet.
Hiszen ez a természetes, mert ők ha tudnak mindíg egy bőrrel többet húznak le. És amíg nem az eleven husunkat marják addig mint a kipányvázott és ősztökélt állat, csak tűrjük hogy az eleven testünkből lakmározzon az minden szemfényvesztő?
""Örülj hát, hogy te nem vagy ilyen naív
Te beteg vagy!
Mitől összesküvés elmélet ez?
Talán úgy fogalmazhatnék hogy a valóság.
Engem közvetve nem igazán érintenek a zsidók, de ha kiejted a nevüket pontosan olyan hisztit rendeznek mint te! Az én életemmel meg kösz de semmi baj, mert dolgoztam üzletelgettem eleget még a válság előtt, hogy most nem annyira veszem fel hogy nem jön be annyi.
Igaz egy kicsit izomlázam van, mert túl sokat motorozgattam délelőtt és a terep is kemény volt " csúszós" de valahogy túlélem. Viszont a sok éhbérét dolgozó tescőőőő pénztárosnő és stb stb már nem ennyire optimista. A baj meg ott kezdődik hogy ezeknek az embereknek fogalmuk nincs hogy miért szívnak!
Arról nem is beszélve hogy csak azt hallani ebben az országban hogy nincs összefogás stb stb, persze hogy nincs! De kérdezlek, miért kellene összefogni, ha nem azért hogy ne rabszolgaként és bérért dolgozzon a sok magyar a hazájában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!