Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire voltak jók a kiküldött...

Mire voltak jók a kiküldött kérdőívek, ha a FIDESZ-t nem érdekli, hogyan válaszoltunk?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 13. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak porhintés.
2011. ápr. 13. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Igazából ez is gumicsont volt. Orbán a "kérdőívekre" hivatkozva elvetette a gyermekek után járó szavazati jogot is például. Kérdem én: akkor mégis mi a fészkes fenének kellett egyáltalán ezt az egészet bedobni a köztudatba.

Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálják, mert a nép addig sem a nyomorán rágódik, hanem ezeken a hülye ötleteken.

2011. ápr. 13. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Mert ha majd valami olyan intézkedést hoznak, ami nekünk nem tetszik, akkor el tudják sütni a "de hát ti akartátok, mivel megszavaztátok!" című műsorszámukat.
2011. ápr. 13. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Jobbikos vagyok de azért megértem amikor a fidesz azt mondja, hogy nem lehet mindent felborítani meg, hogy először stabilizálni kell az államot mert romokban vette át az mszp-től, de hát lassan kezd gyanús lenne, hogy 1 éve semmire nem volt elég :S...
2011. ápr. 13. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

De érdekli, lásd: gyermekek utáni szavazójog.

Az alkotmányba a termőföld és vízvédelmet nem lehet ilyenformán nem lehet alkotmányba foglalni és ezt a jobbik is pontosan tudja. A moratórium pedig érvényben van.

2011. ápr. 13. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
7%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:47

Annyira jó, hogy te mindig a Jobbik ellen ágálsz a kb. 40 éves jogi tapasztalatoddal...

2011. ápr. 13. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Hogy meglegyen a káprázat, hogy mi is beleszólhatunk a saját életünk alakulásába!

Színház : Magyarország

Főszerep : " a mágus " Orbán Viktor

Statiszták : 10 000 000 lebutított vagy lebutítandó rabszolga.

2011. ápr. 13. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

"Annyira jó, hogy te mindig a Jobbik ellen ágálsz a kb. 40 éves jogi tapasztalatoddal..."

Képzeld el utána nézek a dolgoknak, nem csak a levegőbe beszélek.

2011. ápr. 13. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert sok naiv ember bedől ennek, és akkor mondhatják: Jaj, de jó, az Orbán figyelembe veszi. Elég, ha néhány dolgot megváltoztatnak, amit eredetileg máshogy csináltak (módosítják a tervezetet), és azt mondják a kérdőívek alapján. Ha pedig vkinek pont az a választ adta egy kérdésre, amire módosították, azt hiszi, odafigyelnek rá.

Ez ügyes és aljas trükk.

2011. ápr. 13. 19:11
 10/10 doboszoli ***** válasza:

Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket gyártani, de szerintem ez egyfajta kényszerpálya volt a kormánynak.

Amikor rájöttek, hogy egyedül alkotmányoznak,(na jó a Jobbikkal)tehát egyedül kell vinni az ebből eredő esetleges balhét, nem lesz kire mutogatni,(ebben profik) gyorsan kreáltak egy kérdőívet a fenti okok miatt.

2011. ápr. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!