Mire voltak jók a kiküldött kérdőívek, ha a FIDESZ-t nem érdekli, hogyan válaszoltunk?
Igazából ez is gumicsont volt. Orbán a "kérdőívekre" hivatkozva elvetette a gyermekek után járó szavazati jogot is például. Kérdem én: akkor mégis mi a fészkes fenének kellett egyáltalán ezt az egészet bedobni a köztudatba.
Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálják, mert a nép addig sem a nyomorán rágódik, hanem ezeken a hülye ötleteken.
De érdekli, lásd: gyermekek utáni szavazójog.
Az alkotmányba a termőföld és vízvédelmet nem lehet ilyenformán nem lehet alkotmányba foglalni és ezt a jobbik is pontosan tudja. A moratórium pedig érvényben van.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:47
Annyira jó, hogy te mindig a Jobbik ellen ágálsz a kb. 40 éves jogi tapasztalatoddal...
Hogy meglegyen a káprázat, hogy mi is beleszólhatunk a saját életünk alakulásába!
Színház : Magyarország
Főszerep : " a mágus " Orbán Viktor
Statiszták : 10 000 000 lebutított vagy lebutítandó rabszolga.
"Annyira jó, hogy te mindig a Jobbik ellen ágálsz a kb. 40 éves jogi tapasztalatoddal..."
Képzeld el utána nézek a dolgoknak, nem csak a levegőbe beszélek.
Azért, mert sok naiv ember bedől ennek, és akkor mondhatják: Jaj, de jó, az Orbán figyelembe veszi. Elég, ha néhány dolgot megváltoztatnak, amit eredetileg máshogy csináltak (módosítják a tervezetet), és azt mondják a kérdőívek alapján. Ha pedig vkinek pont az a választ adta egy kérdésre, amire módosították, azt hiszi, odafigyelnek rá.
Ez ügyes és aljas trükk.
Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket gyártani, de szerintem ez egyfajta kényszerpálya volt a kormánynak.
Amikor rájöttek, hogy egyedül alkotmányoznak,(na jó a Jobbikkal)tehát egyedül kell vinni az ebből eredő esetleges balhét, nem lesz kire mutogatni,(ebben profik) gyorsan kreáltak egy kérdőívet a fenti okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!