Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted orbánék diktatúrát...

Szerinted orbánék diktatúrát csinálnak?

Figyelt kérdés
érdekel mit gondoltok
2011. ápr. 12. 15:30
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

15:13

"Ha diktatúra alatt azt értjük, hogy úgy csinálnak mindent, hogy nem érdekli őket senki más véleménye, akkor igen."

A diktatúrának pontos jelentése van, utána lehet nézni. Nem, nem azt jelenti, hogy amit utálsz, az diktatúra.

2011. ápr. 19. 16:40
 42/46 anonim ***** válasza:
30%

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:59" De legalább nem akarom azt bizonyítani mindenhol hogy mindenhez mennyire értek. Mert itt mindenki nagyon okos általában, főleg ha a Fideszt kell ócsárolni. Persze lehet véleménye mindenkinek, még ha hülyeség is.

2011. ápr. 19. 18:53
 43/46 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem. Ha meg mégis, legfeljebb ha újra emelnek az adón majd megint csak 800 ezer körül fogok keresni az egymillió helyett. Akik meg nem bíztak bennük azok végképp mennek a süllyesztőbe. Engem nem fog izgatni. Az én piacom külföld, nem befolyásolna csak az államosítás. Az meg nem lehetséges, főleg hogy a partnerem külföldi.
2011. ápr. 20. 13:12
 44/46 anonim ***** válasza:
68%

08:58

"Ketté osztotta az országot."

Ketté? Úgy, hogy az egyik "fele" a 20%-os Mesterházy-párt? Egyik oldalon Kádár után nosztalgiázó nyugdíjasok, a másik oldalon mindenki más?

Nem 2002-ben vagyunk, illene már felébredned. Ez a kettéosztásos duma addig volt igaz, amíg volt komolyanvehető baloldal.

2011. ápr. 20. 14:23
 45/46 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sokan megbánták, hogy az Orbánra szavaztak
2011. ápr. 21. 10:03
 46/46 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bántam meg hogy orbánra szavasztam! Inkább mint az mszp-re!
2011. ápr. 21. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!