Mikor jön el a JOBBIK ideje?
"Lehet,hogy a mostani JOBBIKTÓL,aki kormányoz,még a Jobbik is jobb lenne. A mostani 20 év legrosszabb kormánya."
Nem lehet, hanem biztos. A többivel egyet kell értenem.
""A Fidesz csúfos beégése"
Lemaradtam valamiről? Hinnye..."
Csak egy évet aludtál át. Ne szívd mellre.
"Sajnos ahogy úgy látom az itteni válaszokból hogy sokan még mindig a kommunista agymosás alatt vannak. Nem vagyok egy nagy Jobbik fanatikus de ma magyar honban csak ők képviselik a magyar érdekeket és van ott néhány akikben feltétlenül megbízok. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni hogy értelmes magyar ember miért szavaz az LMP-re vagy az MSZP-re."
Tökéletesen igazad van. Egyedül a Jobbik az aki képes ezt a Fidesz által alaposan elbarmolt országot megfelelő gazdaságpolitikájával végre egyenesbe terelni, felszámolni a bűnözést a munkanélküliséget valamint a kizsákmányolást.
Ne hiszem, hogy eljön. A jobbiknak olyan gigantikus szerencséje volt, mint egy lottóötös. Minden összejött nekik, ráadásul egyszerre-> Olaszliszka, Cozma, Slota, őszödi beszéd, de ami a legtöbbet hozta nekik: a válság.
Ezeket viszont kezdik elfelejteni az emberek. Gyurcsány már régen volt, a válságnak a vége felé járunk, ráadásul a cigányok ügyei sem kapnak olyan nagy visszhangot. A Fidesz, még ha nem is olyan mértékben, mint a Jobbik, de hangsúlyozza a keresztény értékeket stb... ami sok embernek elegendő. Itt még említhetném, hogy a fidesz, ha nem is valósítja meg, de az etatizmushoz "hasonló" intézkedéseivel újra szimpatikussá teszi a demokráciát. Nem nagy mértékben, de pár embert ez eltántorít a jobbiktól.
Szerintem már a kurucinfót is egyre kevesebben olvassák, hiszen egyre olcsóbban ajánlanak hirdetőfelületet, ráadásul egyre többet. Még itt a gyik.hu-n is lenyugodtak az emberek. A jobbik természetesen bejut 2014-ben, de nem hiszem, hogy többet kapna a mostaninál, inkább kevesebbet. Maximum ha addig történik a fent felsoroltakhoz hasonló botrány.
Szarkasztikus Ákos!
SOHA nem olvasom a kuruc infót. Sőt még Jobbikos se vagyok egyelőre. Csak egy csalódott Fidesz-szavazó.
"Egyedül a Jobbik az aki képes ezt a Fidesz által alaposan elbarmolt országot megfelelő gazdaságpolitikájával végre egyenesbe terelni, felszámolni a bűnözést a munkanélküliséget valamint a kizsákmányolást."
Szakadj már le a kurucról! Még hogy a Jobbik meg a gazdaságpolitikája? Vicc!!! Nekirontunk mindenkinek és felökleljük aki nem azt akarja amit mi? Remélem ennek soha nem jön el az ideje! Amúgy meg szomorú, hogy 2010 előtti 8 évet nagyon sokan kezdik elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!