Nem lehet, hogy a pártok trollokból állnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ez az egész, amit itt az elmúlt 21 évben műveltek egy vicc! Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálják!
Mert megtehetik.
2011. ápr. 10. 11:09
1/7 anonim válasza:
csak simán idióták, meg akik beválasztották őket.
lemaradtam valamiről?
2/7 anonim válasza:
A pártok élelmes emberekből állnak, akik tudják, hogy a szavazók legnagyobb része a végletekig hitegethető, és rendkívül feledékeny.
5/7 anonim válasza:
Kerülni kell azokat a politikusokat, akik kizárólagosságra törekszenek, akár a jobb, akár a bal oldalon. Az önhittség
hamar kialakul bennük és akkor fut velük a csikó. Ekkor kezdődnek a bajok. Sajnos jelenleg is ilyen személy gyakorolja majdnem az összes hatalmat.
6/7 anonim válasza:
Szerintem leginkább démonokból állnak, és zombikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!