Miért kerül az idei népszámlálás 15 milliárd Ft-ba? Egy hagyományos összeírás máshol is ilyen drága?
"Ok.Téged fogunk megbízni azzal,hogy mondjuk Nyíregyháza lakosságát kezd el egyesével számolni."
Engem te lófaxal sem fogsz megbízni mer nem érek rá. Számolgasd te naplopó barátom!
"Ok.Téged fogunk megbízni azzal,hogy mondjuk Nyíregyháza lakosságát kezd el egyesével számolni."
Másik meg: ha ez utalás arra, hogy egyedül nem vagy képes elszámolni 120 ezerig akkor ülj vissza az iskolapadba!
Értem én, hogy "fontos" a népszámlálás, de ennek a 15 milliárdnak nem lenne jobb helye? Dehogynem lenne.
Simán kibírnánk még néhány évig,amíg eljő a Kánaán, hegy nem tudjuk pontosan sem Sárospatak, sem Nyíregyháza lélekszámát.
Ha csóró vagyok, a kis pénzemet nem belsőépítészre költöm, a másét meg különösen nem. De hát én nem vagyok bölcs politikus.
"ennek alapján vetnek ki adókat". Hát ez erősen muhahaha
kategória.
Mert költséges
Igen, máshol is ilyen drága. Mutyizni pedig mindenhol lehet sajnos.
Másik meg: ha ez utalás arra, hogy egyedül nem vagy képes elszámolni 120 ezerig akkor ülj vissza az iskolapadba!
Ekkora parasztot hord a hátán a föld,elég nagy szégyen...mindenki el tud számolni 120.000-ig!
Pécs lakossága 170.000 ember,nem kis város...kíváncsi lennék mennyi idő alatt járnád végig a várost te bunkó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!