Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kerül az idei népszámlál...

Miért kerül az idei népszámlálás 15 milliárd Ft-ba? Egy hagyományos összeírás máshol is ilyen drága?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 4. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Minden háztartásnak fel kellene adni egy levelet, vagy a neten kitölteni, hogy hányan vannak és kész. Ezred annyiba sem keerülne, utánvétes levéllel sem :)
2011. ápr. 4. 23:55
 12/17 anonim válasza:
59%
Ne legyetek már ilyen primitívek! A népszámlálásra igenis szükség van, mind az államnak mind az EU-nak tudni kell a lélekszámot, ezek alapján tudnak támogatást adni-adót kiszabni stb. Az egy másik dolog, hogy nagy valószínűséggel harmad ennyi pénzből meg lehetne ezt valósítani, de sajnos mi kis cseppek vagyunk a tengerben. Természetesen nem azt mondom, hogy mindenbe bele kell nyugodni amit ránk erőszakolnak, véleményt kell nyilvánítani,tömegesen,nyilvános helyen, hogy legyen súlya. De ez pont nem egy eget rengető dolog. Mindenesetre szerintem sokkal jobb a helyzet mint az elmúlt 8-10 évben! Hajrá Viktor még inkább hajrá Jobbik!
2011. ápr. 5. 00:16
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Ok.Téged fogunk megbízni azzal,hogy mondjuk Nyíregyháza lakosságát kezd el egyesével számolni."

Engem te lófaxal sem fogsz megbízni mer nem érek rá. Számolgasd te naplopó barátom!

2011. ápr. 5. 06:44
 14/17 anonim ***** válasza:
10%

"Ok.Téged fogunk megbízni azzal,hogy mondjuk Nyíregyháza lakosságát kezd el egyesével számolni."

Másik meg: ha ez utalás arra, hogy egyedül nem vagy képes elszámolni 120 ezerig akkor ülj vissza az iskolapadba!

2011. ápr. 5. 06:47
 15/17 doboszoli ***** válasza:

Értem én, hogy "fontos" a népszámlálás, de ennek a 15 milliárdnak nem lenne jobb helye? Dehogynem lenne.

Simán kibírnánk még néhány évig,amíg eljő a Kánaán, hegy nem tudjuk pontosan sem Sárospatak, sem Nyíregyháza lélekszámát.

Ha csóró vagyok, a kis pénzemet nem belsőépítészre költöm, a másét meg különösen nem. De hát én nem vagyok bölcs politikus.

"ennek alapján vetnek ki adókat". Hát ez erősen muhahaha

kategória.

2011. ápr. 5. 07:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert költséges

Igen, máshol is ilyen drága. Mutyizni pedig mindenhol lehet sajnos.

2011. ápr. 5. 13:11
 17/17 anonim válasza:

Másik meg: ha ez utalás arra, hogy egyedül nem vagy képes elszámolni 120 ezerig akkor ülj vissza az iskolapadba!

Ekkora parasztot hord a hátán a föld,elég nagy szégyen...mindenki el tud számolni 120.000-ig!

Pécs lakossága 170.000 ember,nem kis város...kíváncsi lennék mennyi idő alatt járnád végig a várost te bunkó!!

2011. jún. 27. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!