Van aki más pártra szavazna most vasárnap, mint tavaly szavazott?
Fideszre szavaztam volna, de függetlenre szavaztam, mivel az akkori fideszes képviselő egy helyi kiskirály volt aki az előző rendszerben beette magát a közéletbe, aztán végül belépett a Fideszbe. Ma már Fideszre szavaznék mivel az illető már nem fog indulni választáson.
(már nem próbálkozik nyílt politikai megmérettetéssel, vmi megyeszékhelyi közigazgatási dologban vesz részt)
Én meg senkire se szavaznék.A fidesz elhúzta a mézes madzagot és most betonozza be magát,az mszp már lejáratta magát,a Jobbik jó ötletekkel indult,de nem ért fel a feladathoz,ezt sokan látták is.
Majd akkor fogok szavazni érvényesen,ha jön egy olyan párt,ahol nem Mr.Kampóorr és Mr.Kétharmad az úr és egyfajta Igazságos Mátyás módjára keménykezűen,de racionális döntések alapján hoznak döntéseket,nem a minnél nagyobb pénz érdekében pusztítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!