Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai fidesz kormány mekkora...

A mai fidesz kormány mekkora károkat, vagy épp előrehaladást fog jelenteni a ciklus maradék 3 éve alatt?

Figyelt kérdés
Ha az mszp utolsó ciklusát 100% nak vesszük!
2011. ápr. 3. 08:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
36%

"Ugyanis az importunk ma magasabb mint az exportunk! " ami bukó" "

Ajánlom figyelmedbe:

[link]

"De az exportunk nagyon nagy része is a multinacionális külföldi cégek összeszerelő üzemei álltal valósúl meg. "

És? Munkát adnak az embereknek.

2011. ápr. 3. 11:05
 22/30 anonim ***** válasza:
47%

"Nos, ez Németországgal is így van pl és nincsenek olyan sz@r helyzetben, mint mi. Ha nem tetszik a felhozott példa, azzal nem tudok mit kezdeni."

Nálunk lényegesen rosszabb helyzetben vannak, még ha te ezt nem is látod át.

2011. ápr. 3. 11:07
 23/30 anonim ***** válasza:

"Ha fogalmad sincs akkor minek válaszolsz? Marha..."

kiráJJJhekker? ha igen, akkor repülsz!

2011. ápr. 3. 11:12
 24/30 anonim ***** válasza:

"Nálunk lényegesen rosszabb helyzetben vannak, még ha te ezt nem is látod át."

Bizonyíték?

2011. ápr. 3. 11:13
 25/30 A kérdező kommentje:

""Nos, ez Németországgal is így van pl és nincsenek olyan sz@r helyzetben, mint mi. Ha nem tetszik a felhozott példa, azzal nem tudok mit kezdeni.

Az lehet, csak éppen a tartalom nem ugyan az.

Ugye nállunk a GDP be az is beletartozik amit pld az Audi itt termel?

De mennyi fog abból a költségvetésben realizálódni?

Illetve fordítva:

A németeknek se gondjuk se bajuk az itteni Audival, még is hasznuk van belőle.

Elég spődűl fogalmaztam, szerintem érthető, hogy a szerkezetekkel van a gond.

De ez amúgy is felesleges, hiszen nem GDP ben kellene már rég mérni az egyes nemzetek viszonyait, pontosan az ellentmondások miatt hanem GNI ben:

[link]

"az a kevés bér amit kifizetnek meg semmire nem elég"

Nem ezért írtam, csak te szereted a személyeskedéseket ha nem vagy képes válaszolni.

Egyszerűen, azok a jövedelmek makrogazdaságilag " és nem egyénreszabva" nem fedezik a kiadásokat.

""Nem hiszem, hogy mindenki nyomorogna, de cáfolj meg, lehetőleg statisztikai adatokkal.

Ismét csak helytelen hogy egyénekre lebontva " személyeskedve" igyexel válaszolni.

Én makrogazdaságról beszélek, ami a társadalmi öszkép meghatározó adatait foglalja magában, és azok sarokszámaival kalkulál.

Nem is mindenkinek kell nyyomorogni, elég az ha az ország 40% már a fizetés képtelenség határán áll!

De nem is értem milyen statisztikai adatokra van szükséged?

""Nos, ha a te logikádat követjük, pontosan az, amit te állítasz: Könnyebben lehet kizsákmányolni minket.

Te miről beszélsz?

Mert én arról, hogy ha nekem csökken az adóm, de nincs több megrendelésem " nem nő a fogyasztás" akkor én mi a francnak vegyek fel bár kit is?

Vagy te felvennél?

"Miért teremtene valaki új munkahelyeket, ruházna be, ha semmi nem ösztönzi?"

határozd meg a magasabb jövedelem mértékét! amúgy tökömtudja.

16% amit a magasabb jövedelmüek kapnak.

Na ez az, hogy nem tudod! Közben meg állítod hogy jönnek az új munkahelyek.

Ismét nem válaszoltál semmire érdemben, csak a személyeskedés árad a váalszodból és semmi gazdasági megalapozottság, ami = elvakult fideszes és semmi más.

2011. ápr. 3. 11:51
 26/30 anonim ***** válasza:
Sándor! Te itt mindenféle gazdasági elemzéseket írsz. A saját céged meg a csőd felé közelít. Akkor te most nagy penge vagy gazdaságtan elméletéből csak lövésed sincs a gyakorlathoz? Mert amiket írsz, az mind ELMÉLET, ami a gyakorlatban AKÁR úgy is lehet (de ez itt Magyarország). Vagy akár éppen az ellenkezője lesz igaz.
2011. ápr. 3. 12:24
 27/30 A kérdező kommentje:

"Ugyanis az importunk ma magasabb mint az exportunk! " ami bukó" "

Ajánlom figyelmedbe:

[link]

"De az exportunk nagyon nagy része is a multinacionális külföldi cégek összeszerelő üzemei álltal valósúl meg. "

És? Munkát adnak az embereknek.

Na te vagy még egy felületes ember, persze lehet hogy nem tudsz a sorok között olvasni!

A német hazdaság élénkülése okozta a növekedést, az az az itt állomásozó német múltiknak nőtt a jövedelme, de abból nagyon hangyányi amit mi hasznonként realizálhatunk.

A multiknál dolgozók?

Nem hiszem hogy valakit is felvettek volna, csak mert valamelyest nőtt.

[link]

De már írtam, a GDP teljesen életszerütlen és inkább Gni bn kellene mérni hogy mi is a helyzet valójában!

2011. ápr. 3. 12:24
 28/30 anonim ***** válasza:

"Na te vagy még egy felületes ember, persze lehet hogy nem tudsz a sorok között olvasni! "

Lehet, hogy felületes vagyok, de legalább nem keresek mindenben olyat, hogy nekem rossz legyen.

Te magad pedig matematikailag zokni vagy, ha szerinted a 18 kevesebb, mint a 16. Nem csodálom, hogy az "építészetben" a téglahordás jutott közgazdászként. Ennyire vitted, ennyit érsz.

2011. ápr. 3. 15:10
 29/30 anonim ***** válasza:

"A multiknál dolgozók?

Nem hiszem hogy valakit is felvettek volna, csak mert valamelyest nőtt. "

Nem is állítottam ilyet. Túl sokat olvasol a sorok között. Rinyálsz, összefosod a bokádat, hogy jaj az import. Erre több az exportunk, mint az importunk. Ehhez persze a GDP/GNI-nek semmi köze nincs, de arra tereled a szót. Nem akarsz politikus lenni? Az éhezésed megoldódna, nekünk "tudatlanoknak", meg olyan mindegy, hogy egy hülyével több vagy kevesebbet tartunk el.

2011. ápr. 3. 15:13
 30/30 anonim ***** válasza:

Gratula mindenkinek ! dejo hogy ennyi okos ember van itt,és mind kivül a kormänyon ? nagy kár,hogy csak innen tudtok dumálni,mert aki belül van az biztosan nem igy látja ! vagy ,igen ? csak tul okos ?

a jövöképem: aki kitanult mindent az egyetemeken..ingyen

az elmegy majd az orszägbol,maradnak az örökké vältozo

politikusok,meg a közép-ill.lecsuszott szegény réteg

gyerekek alig születnek..ill.csak a romäknäl..tehát

egyenleg ?alig marad majd szorgalmas,eszes,dolgozo ember

a végeredményt én mär nem érem meg !

2011. ápr. 3. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!