A mai fidesz kormány mekkora károkat, vagy épp előrehaladást fog jelenteni a ciklus maradék 3 éve alatt?
"Ugyanis az importunk ma magasabb mint az exportunk! " ami bukó" "
Ajánlom figyelmedbe:
"De az exportunk nagyon nagy része is a multinacionális külföldi cégek összeszerelő üzemei álltal valósúl meg. "
És? Munkát adnak az embereknek.
"Nos, ez Németországgal is így van pl és nincsenek olyan sz@r helyzetben, mint mi. Ha nem tetszik a felhozott példa, azzal nem tudok mit kezdeni."
Nálunk lényegesen rosszabb helyzetben vannak, még ha te ezt nem is látod át.
"Ha fogalmad sincs akkor minek válaszolsz? Marha..."
kiráJJJhekker? ha igen, akkor repülsz!
"Nálunk lényegesen rosszabb helyzetben vannak, még ha te ezt nem is látod át."
Bizonyíték?
""Nos, ez Németországgal is így van pl és nincsenek olyan sz@r helyzetben, mint mi. Ha nem tetszik a felhozott példa, azzal nem tudok mit kezdeni.
Az lehet, csak éppen a tartalom nem ugyan az.
Ugye nállunk a GDP be az is beletartozik amit pld az Audi itt termel?
De mennyi fog abból a költségvetésben realizálódni?
Illetve fordítva:
A németeknek se gondjuk se bajuk az itteni Audival, még is hasznuk van belőle.
Elég spődűl fogalmaztam, szerintem érthető, hogy a szerkezetekkel van a gond.
De ez amúgy is felesleges, hiszen nem GDP ben kellene már rég mérni az egyes nemzetek viszonyait, pontosan az ellentmondások miatt hanem GNI ben:
"az a kevés bér amit kifizetnek meg semmire nem elég"
Nem ezért írtam, csak te szereted a személyeskedéseket ha nem vagy képes válaszolni.
Egyszerűen, azok a jövedelmek makrogazdaságilag " és nem egyénreszabva" nem fedezik a kiadásokat.
""Nem hiszem, hogy mindenki nyomorogna, de cáfolj meg, lehetőleg statisztikai adatokkal.
Ismét csak helytelen hogy egyénekre lebontva " személyeskedve" igyexel válaszolni.
Én makrogazdaságról beszélek, ami a társadalmi öszkép meghatározó adatait foglalja magában, és azok sarokszámaival kalkulál.
Nem is mindenkinek kell nyyomorogni, elég az ha az ország 40% már a fizetés képtelenség határán áll!
De nem is értem milyen statisztikai adatokra van szükséged?
""Nos, ha a te logikádat követjük, pontosan az, amit te állítasz: Könnyebben lehet kizsákmányolni minket.
Te miről beszélsz?
Mert én arról, hogy ha nekem csökken az adóm, de nincs több megrendelésem " nem nő a fogyasztás" akkor én mi a francnak vegyek fel bár kit is?
Vagy te felvennél?
"Miért teremtene valaki új munkahelyeket, ruházna be, ha semmi nem ösztönzi?"
határozd meg a magasabb jövedelem mértékét! amúgy tökömtudja.
16% amit a magasabb jövedelmüek kapnak.
Na ez az, hogy nem tudod! Közben meg állítod hogy jönnek az új munkahelyek.
Ismét nem válaszoltál semmire érdemben, csak a személyeskedés árad a váalszodból és semmi gazdasági megalapozottság, ami = elvakult fideszes és semmi más.
"Ugyanis az importunk ma magasabb mint az exportunk! " ami bukó" "
Ajánlom figyelmedbe:
"De az exportunk nagyon nagy része is a multinacionális külföldi cégek összeszerelő üzemei álltal valósúl meg. "
És? Munkát adnak az embereknek.
Na te vagy még egy felületes ember, persze lehet hogy nem tudsz a sorok között olvasni!
A német hazdaság élénkülése okozta a növekedést, az az az itt állomásozó német múltiknak nőtt a jövedelme, de abból nagyon hangyányi amit mi hasznonként realizálhatunk.
A multiknál dolgozók?
Nem hiszem hogy valakit is felvettek volna, csak mert valamelyest nőtt.
De már írtam, a GDP teljesen életszerütlen és inkább Gni bn kellene mérni hogy mi is a helyzet valójában!
"Na te vagy még egy felületes ember, persze lehet hogy nem tudsz a sorok között olvasni! "
Lehet, hogy felületes vagyok, de legalább nem keresek mindenben olyat, hogy nekem rossz legyen.
Te magad pedig matematikailag zokni vagy, ha szerinted a 18 kevesebb, mint a 16. Nem csodálom, hogy az "építészetben" a téglahordás jutott közgazdászként. Ennyire vitted, ennyit érsz.
"A multiknál dolgozók?
Nem hiszem hogy valakit is felvettek volna, csak mert valamelyest nőtt. "
Nem is állítottam ilyet. Túl sokat olvasol a sorok között. Rinyálsz, összefosod a bokádat, hogy jaj az import. Erre több az exportunk, mint az importunk. Ehhez persze a GDP/GNI-nek semmi köze nincs, de arra tereled a szót. Nem akarsz politikus lenni? Az éhezésed megoldódna, nekünk "tudatlanoknak", meg olyan mindegy, hogy egy hülyével több vagy kevesebbet tartunk el.
Gratula mindenkinek ! dejo hogy ennyi okos ember van itt,és mind kivül a kormänyon ? nagy kár,hogy csak innen tudtok dumálni,mert aki belül van az biztosan nem igy látja ! vagy ,igen ? csak tul okos ?
a jövöképem: aki kitanult mindent az egyetemeken..ingyen
az elmegy majd az orszägbol,maradnak az örökké vältozo
politikusok,meg a közép-ill.lecsuszott szegény réteg
gyerekek alig születnek..ill.csak a romäknäl..tehát
egyenleg ?alig marad majd szorgalmas,eszes,dolgozo ember
a végeredményt én mär nem érem meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!