Miért szidja az összes ellenzéki párt a Fideszt? Elvileg nem konstruktív ellenzéknek tartják magukat?
Szili simán gerinctelen, és át akarja menteni magát. Egy független képviselőcske, és egy virtuálisan létező pártparódia ( a kdnp több szavazatot kapna önállóan) összegründolója.
A szemkilövetés meg itt irreleváns. Amúgy is, úgy beszél a magyar jobboldal, mint ha tömeges lett volna, és ezrek vesztették volna el a látásukat. Unalmas.
Ez egy egypárti, nem semleges alkotmány, és kész. Ennek megfelelően kell viszonyulni hozzá.
miért szidja?
a liebling fityeszed nem azt tette mikor ők voltak ellenzékben?
A konstruktív ellenzékiség nem azt jelenti, hogy mindenben egyet kell érteniük a kormányzó párttal. Az egymástól legtávolabb álló pártok is egyetérthetnek néha egy-egy kérdésben. Ha az amúgy fennálló ellentétek ellenére ezt be is válalják, akkor konstruktívak. Más kérdésben ettől még fikázhatják tovább. Azt pl. nem helyeslem, hogy kivonulnak az alkotmányozásból. Mondhat az Orbán jót is, amit helyeselhetnek, aztán ha rosszat szól, tegyenek javaslatot, hogy lenne jobb.
Most amiatt lehet hiszti, hogy a jelentős többség miatt a többi párt egy kisgyerek helyzetébe került, aki teszem azt ha banánt kér, akkor is almát kap, ha a seggét a földhöz veri - hacsak anyu nem akar önként tekintettel lenni rá. A különbség csak az, hogy anyu azért inkább hajlik a gyerek vágya felé, mert szereti a gyereket. Gyereknek lenni viszont frusztráló érzés.
váLLalják.
Schmitt lettem... :-S
De a Fidesz is ugyanezt csinálta, de épp azért kérdeztem.
Azért nem tettem fel, mert nem voltam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!