Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidja az összes ellenzé...

Miért szidja az összes ellenzéki párt a Fideszt? Elvileg nem konstruktív ellenzéknek tartják magukat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 09:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szili Katalin az élő példa rá, hogy lehet konstruktívan viselkedni, többet tett egyedül azért, hogy ne egypárti legyen az alkotmány, mint az összes többi párt.
2011. ápr. 2. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

Szili simán gerinctelen, és át akarja menteni magát. Egy független képviselőcske, és egy virtuálisan létező pártparódia ( a kdnp több szavazatot kapna önállóan) összegründolója.

A szemkilövetés meg itt irreleváns. Amúgy is, úgy beszél a magyar jobboldal, mint ha tömeges lett volna, és ezrek vesztették volna el a látásukat. Unalmas.

Ez egy egypárti, nem semleges alkotmány, és kész. Ennek megfelelően kell viszonyulni hozzá.

2011. ápr. 2. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Előre is elnézést a kissé OFF-ért, és a kérdezőtől is. Először is jelezném, nem igazán szimpatizálok egyik párttal sem, (persze ez nem mindig sikerül) de egy ilyen kérdés láttán hadd kérdezzem meg én is, hogy miért nem írtad ki ugyanezt a kérdést egy fórumra az elmúlt 8 év során?
2011. ápr. 2. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

miért szidja?

a liebling fityeszed nem azt tette mikor ők voltak ellenzékben?

2011. ápr. 2. 14:12
 15/18 anonim válasza:

A konstruktív ellenzékiség nem azt jelenti, hogy mindenben egyet kell érteniük a kormányzó párttal. Az egymástól legtávolabb álló pártok is egyetérthetnek néha egy-egy kérdésben. Ha az amúgy fennálló ellentétek ellenére ezt be is válalják, akkor konstruktívak. Más kérdésben ettől még fikázhatják tovább. Azt pl. nem helyeslem, hogy kivonulnak az alkotmányozásból. Mondhat az Orbán jót is, amit helyeselhetnek, aztán ha rosszat szól, tegyenek javaslatot, hogy lenne jobb.

Most amiatt lehet hiszti, hogy a jelentős többség miatt a többi párt egy kisgyerek helyzetébe került, aki teszem azt ha banánt kér, akkor is almát kap, ha a seggét a földhöz veri - hacsak anyu nem akar önként tekintettel lenni rá. A különbség csak az, hogy anyu azért inkább hajlik a gyerek vágya felé, mert szereti a gyereket. Gyereknek lenni viszont frusztráló érzés.

2011. ápr. 2. 16:24
 16/18 anonim válasza:

váLLalják.

Schmitt lettem... :-S

2011. ápr. 2. 16:26
 17/18 A kérdező kommentje:

De a Fidesz is ugyanezt csinálta, de épp azért kérdeztem.

Azért nem tettem fel, mert nem voltam itt.

2011. ápr. 2. 20:10
 18/18 anonim válasza:
Kérem szépen a fidesz jól csinálja amit csinál megvan a 2/3 neki az országot kel vezetni és nem ez ellenzék szavaira ugrani mint kutyának nehogy már a farok csóvája a kutyát. Az ország többsége felhatalmazta őket ezzel a joggal nekik ez a dolguk a saját álláspontjukat kell végigvinni máskülönben akkor nem ért semmit a 2/3 (meg az egész választásnak se lett volna értelme) nekem ez a véleményem
2011. ápr. 25. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!