Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy kerülhetnek ilyen rasszis...

Hogy kerülhetnek ilyen rasszisták a parlamentbe?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 1. 13:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rasszista de mindenki tudja hogy a bűnözők legtöbbje roma ez nem véletlen hisz nyomorban élnek csak betörésekből tudna ennivalóhoz jutni.

De ezért legyen jogos a jövőben megölni őket?

2011. ápr. 1. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Svendars! Lehet hogy sablonszöveg de igaz. Idáig minden bünözőnek jogai voltak amit még törvénnyel is védtek. Nekem a sértettnek milyen jogaim is vannak?
2011. ápr. 1. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Uyganolyanok mint a betörőnek! Azért nem kéne úgy beállítani, hogy a törvény eddig csak és kizárólag a bűnözőket védte! ne ferdíts, mert hiteltelenné tesz!

"de mindenki tudja hogy a bűnözők legtöbbje roma ez nem véletlen hisz nyomorban élnek csak betörésekből tudna ennivalóhoz jutni."

neked valami elképesztően hiányosak a cigókkal kapcsolatos ismereteid!

2011. ápr. 1. 16:38
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Egyetértek a javaslattal! Nehogy már más diktáljon nekem az én négy falam között!
2011. ápr. 1. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok rasszista de mindenki tudja hogy a bűnözők legtöbbje roma ez nem véletlen hisz nyomorban élnek csak betörésekből tudna ennivalóhoz jutni."

Milyen érdekes, a munka lehetősége eszedbe sem jut.

2011. ápr. 1. 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

"neked valami elképesztően hiányosak a cigókkal kapcsolatos ismereteid!"

Szerintem inkább neked van gondod ezzel. Ezt is törölteted?

2011. ápr. 1. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Sverdans melyik megyébe laksz?
2011. ápr. 1. 17:52
 18/18 Voza válasza:

Hello. Egyáltalán tudod mi az, hogy rasszista, rasszizmus?

Egyébként hozzám betörne valaki és nem ijesztené el kezdésnek a kutya biztos nem hagyná el soha többet a portát.

Nehogy már egy betörőnek több joga legyen mint nekem.

Jelenleg ha valaki betörik valakihez, állig felfegyverkezve és beszakad pl. egy aknába akkor fel jelenthet, hogy nem volt megfelelően lefedve az akna...

2011. ápr. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!