Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz 1 millió új munkahely...

A Fidesz 1 millió új munkahelyet ígért. Ahhoz képest december óta 25 ezerrel több munkanélküli van. Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 11:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
61%
A Fidesz olyan ,mint az egyház volt több 1000 éven át! Bort iszik vizetprédikál! Rengeteg munkanélküli,dolgozniakaró ismerősöm senved,mert nem kap munkát!!!! A Fidesz munkahelyeket ígért,én nem hittem el,de volt aki igen! Most nekik is lekéne ezért mondaniuk,de csak az ellenség hazugsága fáj nekik!
2011. márc. 29. 13:17
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
Azt nem mondta, hogy külföldön vagy belföldön.
2011. márc. 29. 13:30
 13/33 anonim ***** válasza:
65%
Miből teremt 1 millió munkahelyet, vagy hogy-hol? Aki ezt megmondja nekem azzal kezet fogok. Én ezen már akkor röhögtem, mikor ígérgette, de a sok barom látom elhitte, mert rá szavaztak.
2011. márc. 29. 13:33
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
Ja és egyre több iskolát záratnak be vagy vonnak össze, úgyhgy inkább veszik el a munkahelyet és nem teremtik.
2011. márc. 29. 13:35
 15/33 anonim ***** válasza:
36%
"Jajj b+! A fidesz egy fostalicska nemzetellenes párt, ki hiszi amit ők ígérnek?" - Akik rá szavaztak.
2011. márc. 29. 13:42
 16/33 anonim válasza:

Persze... mi az szoktuk mondani, hogy sz..r-ból nem lehet várat építeni.

Akárki van hatalmon, egyikük sem varázsló.Az alapoktól kéne megreformálni mindent.

De szerencsétlen vállalkozók, hogyan vegyenek fel újabb munkaerőt amikor a meglévőt sem tudják kifizetni? A bér után majdnem ugyan annyi adót kell befizetni...én is adnék az alkalmazottamnak több fizetést, nem a minimálbért( mert inkább neki adnám ), de nem tudok.sőt...ha így folytatódik tovább nem tudunk munkahelyet biztosítani egyáltalán...

Folytatódik az a rendszer, hogy akinek rokona vagy ismerőse xy helyen dolgozik, annak a Jóska Pistája vagy a Luc Gizije kap csak munkát ...és maradnak az üres ígértek

2011. márc. 29. 13:58
 17/33 anonim ***** válasza:
23%

Nézzük csak.Aki első osztályos tanuló lesz annak 6-7 évesnek kell lennie.Ugye jól tudom??

Ezek szerint 6-7-8 évvel ezelőtt döntöttek úgy az emberek hogy egy ilyen rossz politikai helyzetben inkább nem szülnek gyereket...Ki is volt 6-7-8 évvel ezelőtt a kormányon? Kinek köszönhető,hogy ma 6-7-8- évvel később iskolákat,óvodákat zárnak be mert kevés a gyerek???Nem a fidesznek,hiszen nem ők kormányoztak.

Vagy nézzük a másik dolgot.8 évig ki voltunk zsákmányolva,az mszp-s politikusok zöme ma börtönben ül sikkasztás miatt.Elhangzott,egy "elkúrtuk" beszéd is,voltak zavargások is..De ez már nem számít??

Most az a gond,hogy a Fidesz aki 1 éve sem kormányozz,miért nem csinált még a szarból várat?? A fidesznek miért nem adtok türelmet? Hiszen az mszp-nek 8 évet adtatok..Mégsem virágzott az ország az ő kormányzásuk alatt sem..

2011. márc. 29. 13:58
 18/33 anonim ***** válasza:

Én nem bántom azokat akiket megtévesztett a Fidesz, a váalsztások alkalmával. Mert sajnos a lényegi kérdésekben, amin igazán fordúlhatna a gazdaság csak szavakban változtattak! Az adópolitikájuk meg teljesen ellene megy a munkahelyek kialakulásának.

Mi a feltétele hogy munkahelyek jöhessenek létre, fenntartható keretek között?

1, Versenyképesség." ha az exportra hajtunk"

Sajnos én nem látok semmit ami ezt növelné.

Hiszen akkor nem az egy kulcsot kellettvolna behozni, hanem a járulékokat csökkenteni illetve az alacsony értékeket kielégítő munkaerő kiadásait.

2, A belsőfogyasztás élénkítése, úgy hogy a belfoldi munkára és koparatív előnyökre alapozzon.

Sajnos az egy kulcs ennek is pont ellene megy, hiszen importot növel, illetve a széles rétegeknél hazai fogyasztáscsökkenést eredményez.

" Adhatsz te egy vállalkozónak 90% szja csökkentést is " főleg a magasabb jövedelmüeknek" abból nem lessz munkahely, hiszen csak a megrendelések élénkülése esetén alkalmaz egy épeszü ember több alkalmazottat.

Hiba, hiba, hiba!

2011. márc. 29. 14:30
 19/33 anonim ***** válasza:
48%
Ne ferdítsetek! A Fidesz tíz év alatt ígért egymillió új munkahelyet.
2011. márc. 29. 14:56
 20/33 anonim ***** válasza:
55%

"Most az a gond,hogy a Fidesz aki 1 éve sem kormányozz,miért nem csinált még a szarból várat??"

Jól látod a helyzetet.

"A fidesznek miért nem adtok türelmet? Hiszen az mszp-nek 8 évet adtatok..Mégsem virágzott az ország az ő kormányzásuk alatt sem.."

Mert nincs több türelem, tűrtünk már eleget az évek során, vagy tudnak csinálni valamit vagy takarodjanak a parlamentből!

2011. márc. 29. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!