Mit szóltok, hogy az internet árába is jogdíjat építenek, "kulturális átalánydíj" néven?
Forrás?
De ha ez igaz akkor nyalják ki a seggem.
Olvastam, és eléggé meg vagyok lepődve. Azt hittem, nem lesznek megszorítások, ezentúl a keresetek csak nőni fognak, az árak pedig csökkenni, és ahogy az üzemanyag magas árát, úgy a kalózletöltésekből származó bevételeket sem fogják ráhárítani az állampolgárokra. Vagy csak túl naiv vagyok? :D
Na komolyra fordítva a szót, eléggé meg vagyok döbbenve ezen. Nem tudom, milyen kultúráról papolnak ezek, miközben (belsős embertől tudom) évek óta egy árva kanyit sem kapnak az igazi művészek, művészeti iskolák, csakis a már befutott, jól eladható "művészet"i szintet megütő alkotókat honorálják.
20:00
Azért ez túlzás egy kicsit :) De megértelek.
Amúgy a forrás (én legalább is ott láttam) az Index. Főcímlapon van.
"Azért, mert hosszútávon így munkahelyek teremtődnek, és amúgy is mindenki jól jár..."
Vázolnád?
szánalmas.
de nem baj, idióta s.ggnyaló fidesz fanok, tapsoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!