Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyek a hagyomanyos Fidesz...

Melyek a hagyomanyos Fidesz fellegvarak?

Figyelt kérdés
Ertem ez allat hogy 2002-ben is a fidesze volt a polgarmesteri szek? Debrecenrol tudok.Esetleg hol talahatnek egy listat amely tartalmazza az oszes 2002-ben megvalasztot polgarmestert telepulesnevvel egyut?
2011. márc. 28. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

A Kubatov-listát akartam írni, de közben rájöttem, hogy az inkább a szocis fellegvárakkal és magánszemélyekkel foglalkozik.

De egyébként ha guglin rákeresel 1990-től az önkormányzati választások utáni politikai térképekre, akkor egész jó képet fogsz kapni erről a dologról. De egyébként miért érdekel? Oda akarsz költözni, vagy inkább el akarod kerülni? :)

2011. márc. 28. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

2002-ben Debrecen, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Zalaegerszeg választott fideszes polgármestert.

2002-ben a legerősebben fideszes választókerületek:

Pápa, Körmend, Zalaszentgrót, Csorna, Győr 1, Tiszakécske, Kapuvár, Hódmezőv., Lenti, Debrecen. A leggyengébb pedig Tatabányán és Kazincbarcikán volt a Fidesz.

2011. márc. 28. 15:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom mindketotok valaszat.Masodik nagyon hasznosnak itelem valaszod nem tudod mely megyeszekhelyeken nyert meg a fidesz akkor vagy csak azon varosokban ameleyekt felsoroltal?
2011. márc. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!