Orbán Viktor csak egy "miniszterelnöki bábu "?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 14:37
11/15 Mardu válasza:
Hajjaj, nagyobb reflektorfényben még a madzagok is látszanak amik kilógnak belőle.....
13/15 anonim válasza:
RONDA ÉS PROVOKATÍV A KÉRDÉS, AZONKÍVÜL NAGY BUTASÁGRA IS VALL.
A húsz évvel ez előtti felvételeken is egy karakán, bátor fiatalember volt.Tanult, művelt, jó kedélyű,biztos hogy ezt irigylitek. Gerő Ernő, Rákosi Mátyás kellene nektek, majd megtanulnátok hol a helyetek,ha róluk így nyilatkoznátok. Egy jó sötét börtönben patkolnátok el névtelenül, de előbb jól halálra verve.
14/15 anonim válasza:
89 előtt a kormányt a Szovjetúnió rángatta, későbbieket a nyugat, Amerikával az élen. Viktort mégis ki rángatja, amikor éppen az a baja külföldnek Vele, hogy nem akar behódolni ennek a szemét EU-nak sem. Akkor mégis ki a fene rángatja,mondjátok meg de értelmesen, mert baromira nem értem? Köszi.
15/15 anonim válasza:
Érdekes: Én eddig úgy tudtam, hogy Orbánt azért bírálják egy csomóan, mert TÚLSÁGOSAN SZEMBE MEGY AZ EU-VAL, ÉS TÚLSÁGOSAN MAGYAR ÉRDEKEKET KÉPVISEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!