Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sorolnátok 10 érvet Magyarorsz...

Sorolnátok 10 érvet Magyarország ellen, amiért nem érdemes itt maradni?

Figyelt kérdés
Gondolom ezeket a fantasztikus Magyarország melletti érveket láttátok páran... [link]
2011. márc. 26. 16:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%

"aki itthon nem találja föl magát, az külföldön sem fogja, "

Munkahely nélkül finoman szólva nehéz feltalálnod magad. Sok olyan embert ismerek akik nem találták fel magukat itthon, de külföldön valahogy mégis fel tudták találni magukat.

"és fordítva: aki itthon boldogul, az külföldön még jobban tud! "

Ha akar.

2011. márc. 26. 17:11
 12/41 anonim ***** válasza:
20%
ma 17:11 nos én meg rengeteg oylan embert ismerek aki itthon találja fel magát, és nem megy ki mosogatni 24 órában. Azokról sosem hallani akiknek nem jött be a dolog, pedig belőlük is van bőven. Sokan jönnek vissza, és állnak ugyanúgy a munkaügyi előtt ugyanannyival a kezükben amivel elmentek. Napjainkban nem létezik ígéret földje, csak annak akik vagy szupertehetséges, vagy szuper kapcsolatai vannak.
2011. márc. 26. 17:17
 13/41 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy ígéret földje?!

Aki a pénzügyek alapján választ magának hazát, az nem lehet valami erős jellemű ember!

2011. márc. 26. 17:23
 14/41 anonim ***** válasza:
95%

17:17

Miből gondolod,hogy kint csak mosogatni lehet? Nővérem itthon nem talált melót, kint van már 6 éve,haza se akar jönni, házi gondozó,és nővér lesz. Él,mint hal a vízben. Én szintén nővér vagyok, Pesten lett munkám ugyan,de keresek havi 75-80-at kezdőként. Kint egy nővér 500 ezer +, keres, és ne kezd el mondani,hogy ott az élet is drága,mert nem igaz! Angliában olcsóbb volt a boltban a kóla, a konzervek, meg már nem emlékszem, de több élelmiszer is, mint M.O.-n..! És azért nézzük már meg a fizetést itt,és ott! Egy kezdő orvos keres 90-et??? Szégyen..És csodálkoznak,hogy ők sem maradnak,mikor kint millión felül keresnek..

2011. márc. 26. 17:23
 15/41 anonim ***** válasza:
94%

17:23

Tudod,belesz.ok a hazába, ha majd a gyerekeimnek nem tudok még kenyeret se venni! Most ez nem a hazaszeretetről szól,már régen..

2011. márc. 26. 17:25
 16/41 anonim ***** válasza:

17:23

Kár vitatkozni az ilyenekkel, mint a 94%. Csak olyanokkal érdemes a kivándorlásról társalogni, akik vagy megtették már, vagy tervezik és törekednek is rá, beszélnek nyelveket és nagyobb ambícióik vannak mint a mosogatás. Nem is érdemes szóba állni ezekkel a lebeszélős "ott sem jobb" típusúakkal, mert semmi köze sincs a témához, nem lát bele a helyzetbe.

2011. márc. 26. 17:29
 17/41 anonim ***** válasza:
9%
17:23 jó nővérednek, ennyi. Én meg olyat ismerek aki Londonba ment ki, 10 éve és visszajött mert semmire nem tudott összerakni pénzt, sőt olyat is ismerek, aki csak azért jött vissza mert Magyarországon szeretne élni, mert itt nőtt föl, és ide húzza minden. Ezen még én is meglepődtem. Szóval nem mindig azt kell nézni hogy kint hűdejó meg milliók, mert ez nem mindig úgy van ahogy beígérik, tudod mint az utazási irodáknál.
2011. márc. 26. 17:32
 18/41 anonim ***** válasza:
ma 17:29 hát kérlek szépen én tanár diplomával én angol-német nyelvvel én sem mosogatni mennék ki...
2011. márc. 26. 17:33
 19/41 anonim ***** válasza:
egyébként szó sincs arról hogy lebeszélnék bárkit is, hát menjetek, engem ugyan nem érdekel, csak azt mondom, nem minden olyan mint aminek látszik
2011. márc. 26. 17:36
 20/41 anonim ***** válasza:
90%
94%: Mégsem látod át a helyzetet, eléggé beskatulyáztál minden kivándorlót. Az eszedbe sem jutott, hogy mennyi orvos, mérnök, jó szakember megy ki és emellett hányan családostul. Hány ösztöndíjas, vagy saját úton kiment egyetemista van. Nagy hülyeség, hogy aki itthon sem boldogul, kint sem fog. Elég sokan kint jobban megélnek, könnyebben találnak munkát. Nem mindenki megcsömörlötten megy ki nyolc általánossal, makogó nyelvtudással.
2011. márc. 26. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!