Szerinted milyen kormány alakulna? (Szituáció lent)
Figyelt kérdés
Parlamenti helyek százalékban kifejezve:
Fidesz: 40%
Mszp: 35%
Jobbik: 17%
Lmp: 8%
2011. márc. 25. 20:42
11/22 anonim válasza:
Új választások? Minek? Fidesz kormányt alakít többi lemegy ellenzékbe.
12/22 anonim válasza:
Jobbik fog a következő válaaztásokon kormányat alakítani, mert amit a fiatal demokraták művelnek ez azért már felháborító.
13/22 anonim válasza:
A jobbik örülhet ha a mostanin kívül még egyszer bejut a parlamentbe.
14/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon rosszul látod. Ami most megy az nem tarthatő fennt hogy a gazdagabbak egy gazdagabbak leszenek és a szegények egyre szegényebbek. A fidesz csak a gazdagoknak jó. Például a mi családunkba egyáltalán nem lehet érezni az adócsökkentéseit meg a családi adókedevezmény. Meg ezzel az alaptörvényel is csak a hatalomba akrják magukat bebizonyítani. És ott van még a közbiztonság Pitér Sándor 2 hét alatt akart rendet tartani, de nem sikerült neki. Már unom mindig azt hallgatni a tvbe, hogy hány idős nénét öltek meg a bünőzök. És már nem csak nekem van elgem a fideszből ha itt nem tesznek jeletős intézkesdéseket akkor hatalmast fognak bukni.
15/22 anonim válasza:
Ez elég nagy tévedés. Én biztosra veszem azt hogy ők nyerik a köv. választást is. És ne várja már senki hogy 1 év alatt rendbe teszi valaki az országot. Sok dolog fog még történni a köv. választásokig.
16/22 anonim válasza:
Akkor miért mond olyan kijelentést az Orbán meg a Pintér, hogy majd ők 2 hét alatt rendet tesznek. Nagyon várom már a következő választásokat.
17/22 anonim válasza:
Várjad. De nehogy szívrohamot kapj a TV előtt. Ezt a 2 hetes hülyeséget hagyjuk már! Nem kell szó szerint venni. Normális ember akkor is tudta hogy ez erős ferdítés. Rendbe fogja tenni de a 2 hét kevés hozzá.
18/22 anonim válasza:
Ha 1 év alatt nem tudta rndbe tenni akkor a követekző 3 évben sem tudja megtenni. Nem hogy inkább azon lenneének, hogy lehet a bűnözést megfékezni ők inkább kormányrendeletet hoznak amivel ellehetítlenítik olyan szervezetek működését aik viszont tényleg redndet tudnának tartani.
19/22 anonim válasza:
Ez a helyes hozzáállás. Ha 1 év alatt nem változott semmit akkor már nem is fog. Tényleg ez az igazi. Szerinted miért 4 évre választanak? Nem gondolod hogy 1 év kevés az érdemi cselekvéshez?
20/22 anonim válasza:
Az 1 évüket könnyű összegezni. Egyenlő egy nagy nullával szerintem. Ez az 1év arról szólt, hogy bebetonuzzák magukat a hatalomba mégis mint gondolsz miért az volt az eslő dolguk, hogy a választási törvényt módósítsák???? Az önkormányzati választásokon is azért szerepeltek ilyen jól. És sok emberrel találkoztam akik a fideszre szavaztak, de már elegük van belölük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!