Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy köztársasági elnöknek nem...

Egy köztársasági elnöknek nem kell tudni helyesen írni?

Figyelt kérdés
Egy mondatban 2 helyesírási hiba. Kicsit égő:((
2011. márc. 23. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

én sem tudok helyesen írni, de legalább használom a chrome helyesírás javítóját, azaz pirossal aláhúzza nekem ha valamit elcsesztem, amúgy ebből sokat javulok, amióta erre figyelek.

A Palinak pedig lenne alkalma átolvastatni más emberekkel a szövegét, sőt ez lenne az alap, de ugye aki tökéletes, az nem szorul segítségre. Nah ez jellemzi az EGÉSZ fidesz-t. Szar alakok, szar szakemberek, nem kérnek a szakemberek segítségéből, majd ŐK megmutatják.

2011. márc. 23. 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
A jó helyesírás hozzátartozik az alapműveltséghez. Nem hiszem, hogy ne lehetne megtanulni helyesen írni, ez nem veleszületett képesség.
2011. márc. 23. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Ááá minek, elég ha le tudja írni SP. Csak nehogy összekeverjék egy másik SP-vel.
2011. márc. 23. 20:47
 14/19 Sz1u ***** válasza:
67%
Gyerekek! Nagyon negatívan áltok (sic!) a dolgokhoz! Tudjátok a bölcs kormányunk nem megszorít, hanem megtakarít! Nos, a jeles álamfőnk (sic!) folytatja ezt a megtakarítási trendet. Takarékoskodik az l-betűkkel. Én helyeslem és javaslom, hogy Ti is így tegyetek!
2011. márc. 23. 21:30
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Szlu:

Jaj, most hogy ovasom, ehet hogy igazad van, e is kezdem a takarékoskodást. Csak az a baj, hogy akkor kényteen eszek téged is átnevezni, és ezentú Szu-nak hívni.

Küönben ha jó beegondook, ehet, hogy nem csak az "" betűkke keene takarékoskogni, hanem a többive is. Csak még arra nem jöttem rá, hogy akkor hogyan is fogunk írni...

Na mindegy, Schmitt Pá majd biztosan ezt is kitaája!

Pedro

2011. márc. 24. 00:52
 16/19 Sz1u ***** válasza:
53%
00:52 Pedro
2011. márc. 24. 07:19
 17/19 Sz1u ***** válasza:
67%

00:52 Pedro

(Az imént azért küldtem egy látszólag(!) üres kommentet, mert megfogadtam a tanácsod: az összes betűt (nemcsak az L-t) megspóroltam.) :)

2011. márc. 24. 07:23
 18/19 anonim ***** válasza:
68%

Szlu és Pedro!

Felvidítottátok a napomat.

Köszi

:) :)

2011. márc. 24. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
68%

Schmitt Pali bá' ebben a videóben is felbukkan. Nézzétek meg, nagyon jó!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lyy2r..

2011. márc. 24. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!