Orbán mikor váltatja le Schmitt elnököt, ha igaz ami kiderült róla?
Melyikre gondolsz? A helyesírására, vagy a 3 hónap felfüggesztettre? :)
Én már ezen nem idegesítem magam. Ha az emberek eltűrik, hogy ilyen ember legyen a Köztársasági Elnök, legyenek boldogak. Az a vicces, Sólyom után azt hittem, csak jobb jöhet. Azóta tudom, hogy mindig lehet rosszabb. :)
Először lemondatja Lézer Jánost, aztán majd utána, csak győzzétek kivárni. :P
Ennyi ember szavazott egy olyan kormányra, amelyik legyintéssel intézte el a Kubatov-listát.
Megtanulták, hogy nekik mindent szabad. Legfeljebb bebizonyítják, hogy erről is az elmúlt 8 év és az MSZP tehet, ez a duma még vagy 8-10 évig bejön a szavazóknak.
1: A miniszterelnök legfeljebb a köztársasági elnök hogyléte felől érdeklődhet, mert az elnök papíron egy független, önálló egyéniség, nem pedig egy töltőtoll.
2: Ha kiderül, hogy szállodaigazgatóként pontosan tudott a lehallgatásokról, meg az szt tisztekről, akkor sem történik semmi, majd azt kommunikálják, hogy a családja életével fenyegették, vagy hasonló.
Orbán Viktor Miniszterelnök nem válthatja le Schmitt Pál köztársasági elnököt.
A köztársasági elnök leváltásának, lemondásának mikéntjéről világosan fogalmaz a törvény. Tessék a google-t használni és elolvasni!
Walter Sobchak
"Már nem azért de egy közlekedési baleset több mint 40 évvel ezelőtt nem akkora dolog."
- Ebben igazad van, nem nagy dolog... Nem is értem, miért kellett HÓNAPOKAT várni arra, hogy ezt a rövidke hivatalos közleményt megjelentessék. (Biztosan Schmittet kérdezték, és eddig tartott, míg hiba nélkül le tudta írni...)
"De ha az esetleges ügynökmúltra gondolsz, sztem OV tudja és leszarja."
- Hát EZ itt a szomorú dolog... Akinek elég hosszú a nyelve, annak még a múltját is megbocsájtják. Csak a tekintély tudod eléggé labilis dolog.
És akit úgy neveznek, hogy "Nyali Pali, az Ország Nyelve" - annak nem sok tekintélye van.
Csupán az a baj, hogy ezzel a személyválasztással a KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI POZÍCIÓ tekintélyét is szétcseszték.
Van, akinek semmi sem drága.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!