Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Észrevette még valaki a...

Észrevette még valaki a Jobbik-plakátokat a ValóVilágban?

Figyelt kérdés
A meglátogatott család szobájának a falán vettem észre, még vissza is tekertem :)
2011. márc. 18. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%
hajrá mszp
2011. márc. 18. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Láttam már Jobbikos plakátot a való világban, az utcán :D. Azt az igénytelen műsort meg nem nézem. Látszólag szép gesztus lenne, hogy gyűjtenek valakinek. Csak az a baj, hogy már korábban is csináltak ilyet, egyszerű telefonhívás vagy sms-es rendszerrel. Éééés...

Érdekes módon megváltoztatták az adományvonalat az utolsó pillnatban. Kiderült, hogy, hogy rohadtul nem adakoztak semmit. Ennyit az RTL Klub és hasonló szennyládaadókról!

2011. márc. 19. 01:18
 13/14 Hefldfl jfajfldsj válasza:
Az meg a másik, hogy megint mért a kis embertől veszik és kérik a pénzt? A politikusok nem tudnak adakozni?
2011. márc. 19. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:
1. Én nem nézem. Egy linket tudsz küldeni?
2014. márc. 21. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!