Mit gondoltok Vona Gábor felszólalásáról a gyöngyöspatai ügy kapcsán?
Sokáig nem tudtam hova tenni Vonát, de azt hiszem, egy súlyosan küldetéstudatos, ténytagadó ember. Képtelen felfogni, hogy nem az ő, meg a haverjai dolga, hogy rendet tegyenek. Egyáltalán, mi az, hogy utazó polgárőr egyesület? A polgárőrségeket nem egy-egy város tartja fenn?
Egy ilyen ember semmire sem becsüli a jogállamot. Nem a római jog való neki, hanem a leges barbarorum.
Na, a lényeg csak lemaradt...
Szóval
Ugyanakkor, a magyar államnak kötelessége garantálni a békét. Állami erőszakmonopólium van, éppen ezért nem teheti meg, hogy nem segít a védteleneken.
"balliberális ellenzék gyűlöletkampánya"
WTF?
Nem úgy volt, hogy valami 1000. magyar gárda ment oda játszani a nagyfiút?
Vona Gábornak igaza van és ők legalább lemernek menni ha már a rendőrök csak a kocsiban fekve trafipaxozni képesek,
meg még egy gyerek mint én is látja, hogy az államtitkár válasza csupa dadogás biztos nagy zsidó még beszélni sem tud rendesen, ilyen emberek hogy ülhetnek a parlamentben, arról ne is beszéljünk meg mi az, hogy kézzel fogható bizonyítékot mutasson, hát ott volt a kezébe :D ez röhej emberek..
Nekem az a kedvencem, amikor Kövér elkezdi: "GyöngyöspataK tükröt tart..." - és amikor a Szent Biblia szövegét tartja méltatlannak a Parlamenthez.
Azzal egyetértek, hogy súlyosan küldetéstudatos ember Vona, azzal viszont nem értek egyet, hogy ténytagadó. Azt mondani, hogy nincs cigánybűnözés, az a ténytagadás.
Egyetértek vele, hogy Szanyi tette botrányos, heccpárthoz méltó, s azzal is egyetértek, hogy a Fidesz többnyire struccpolitikát folytat, s próbálja elhitetni az emberekkel, hogy minden rendben.
"Nem úgy volt, hogy valami 1000. magyar gárda ment oda játszani a nagyfiút?"
Nem úgy volt. Először a cigánybűnözők kezdték játszani a nagyfiút a gyámoltalan helyi idős magyarokkal szemben.
"Nem úgy volt. Először a cigánybűnözők kezdték játszani a nagyfiút a gyámoltalan helyi idős magyarokkal szemben."
és milyen bizonyíték van? az előítélet nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!