Mi a véleményetek arról, hogy a jobbik rendezvényén 3000 voltak?
"Elvileg a jobbik tábora amióta a fidesz van hatalmon, azóta dinamikusan nő."
Gyakorlatilag meg folyamatosan csökken, illetve stagnál. Azóta, amióta benn vannak a Parlamentben, csupán a cigányozással képesek felhívni magukra a figyelmet.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:33
teljesen mindegy, mindenki tudja hogy nem 50 000-en voltak kint tavaly.
DE hogyha 50 000 ember is volt kint a 3000-es hozzá képest elég gyér adat.
Bírom mikor a jobbikosok megkapják a magukét rögtön próbálják terelni az adott témát.
Akkor ha kell visszatérek az origós cikkedre, amit elkezdtem olvasni, és egyből fals híreket találtam benne.
A Gárdistákat az Új Magyar Gárda tagjainak hitték, azért oszlatták fel a rendezvényt, amikor ez a Magyar Nemzeti Gárda volt, az Új Magyar Gárdától egy teljesen független szervezet. Szerintük az Új Magyar Gárda egy feloszlatott szervezet, ami szintén nem igaz.
link hozzá:
Nem avatásról volt szó, hanem egy szimpla megemlékezésről.
plakát: [link]
Folytassam? Hiteles origó...
"Hiteles origó..." há ja...
Érdekes, ha valódi híreket akar az ember olvasni, nem csak Obbán-istenítést, akkor csak a kuruc.info -nál köt ki :P
"MSZP rendezvényén 1500, a Fideszén 14.000, míg a Jobbik nagygyűlésén 50 ezer ember gyűlt össze."
A Fidesznek nem is volt nagygyűlése.
" Ezt honnan vetted?RTL vagy TV2?Esetleg ATV?"
még a közismerten jobbik ellenes index is 3-5 ezer emberről beszélt
savanyú a szőlő mi?
jobbik tábora növekszik
Ennyire fontosak ezek a számok? A Jobbik potenciálisabb lesz, ha 15.000 embert írnak? Ki foglalkozik velük még egyáltalán?
Érdekes: amióta a média pont leszrja őket, a divatemberek elpártoltak tőlük. Csak nekem furcsa ez? Divattá tették a hatalommegdöntést, ellenállást, rendőrdobálást. Most meg ülnek csendben, támogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!