Hosszú évek után végre egy normális ünnep. Mi a véleményetek?
Azt hiszem, eldőlt a "tüntetés vagy ünneplés" kérdés. Bár a kéttucatnyi sajtószabadságos csak 4-kor érkezik.
Maci
Nem tudom, konkrétan kire gondolsz, de a molotov-koktél gyártása NEM a politikához tartozik. Úgyszintén az emberölés sörétes puskával, és a terrorcselekményekre való felkészülés sem. Még a pártpénzek elsikkasztása, és a Nokiás dobozok átvétele sem.
Megmagyaráznád a véleményedet?
Pedro
Budaházy Györgyre és Szász Endrére gondolok pontosan.
Egyetértünk, a molotov gyártás valóban nem tartozik a politikához.Azonban én úgy tudom egyikőjük sincs jogerősen elítélve az általad felsoroltak közül bármelyikért is.Vagyis ha csak azt mondom,hogy Te loptad el a Passatomat,attól még ez nem biztos ,csaképpen én ezt állítom.
Másfél éve vannak előzetesben! Ez azért felháborító.
Ha terroristák,bizonyítsák be,jöjjön az ítélet aztán üljék le,de ha nincs konkrét bizonyíték akkor engedjék már őket ki végre!
"ha csak azt mondom,hogy Te loptad el a Passatomat,attól még ez nem biztos"
- Ez igaz De ha meg is találják nálam, az azért már utalhat valamire, nem? :-)
Mellesleg a magyar bíróságok SAJNOS hírhedten lassan dolgoznak. Szerintem is botrányos, hogy egy ügyben (akármilyen ügy is az) évekig tart az ítélethozatal. De mit várunk, ha egy egyszerű elnapolás esetén 3 hónappal később lesz a következő tárgyalás? Egyszerűen röhejes...
Pedro
"ha csak azt mondom,hogy Te loptad el a Passatomat,attól még ez nem biztos"
- Ez igaz De ha meg is találják nálam, az azért már utalhat valamire, nem? :-)
Ebben az ügyben pont az a felháborító, hogy nincsenek bizonyítva a vádak ellenük.
Azt mondom,hogy Te loptad el a Passatomat, nem tudom bebizonyítani, nem találták meg Nálad, de Te mégis másfél éve előzetesben ülsz autólopásért.
Maciné
Ez nagyon jó :))
- A Jobbik megint a legjobb volt, kész, ezt nem überelni:D
- Siffer miért sír a képen?
- Mesterházinak, van egy feje :)
- Viktor meg szimplán szánalmas a fizetett statisztáival.
Kíváncsi vagyok, hogy a Petőfit (Simon Peresz kifordított kapcsán) idéző Jobbiknak ez a vers is tetszik-e...
Petőfi Sándor: Itt a nyilam, mibe lőjjem? (Debrecen,1848.dec.)
Itt a nyilam! mibe lőjjem?
Királyi szék áll előttem,
Belelövöm bársonyába,
Hogy csak úgy porzik kínjába'.
Éljen,
Éljen a köztársaság!
A korona nagyon drága,
Nem való az a királyra;
A királyra! ugyan minek
Szamáron a bársony nyereg?
Éljen,
Éljen a köztársaság!
Piros bársony köpünyege,
Ide vele, hamar ide,
Lesz belőle lótakaró,
Úgyis éppen arravaló.
Éljen,
Éljen a köztársaság!
Arany pálca a markában,
Csavarjuk ki hamarjában;
Ásót, kapát a kezébe,
Ássa meg a sírját véle!
Éljen,
Éljen a köztársaság!
Ez egyszer csak annyit mondok:
Jó soká voltunk bolondok,
Legyen egy kis eszünk végre,
Másszunk a király képére.
Éljen,
Éljen a köztársaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!