Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hehe! Mégse csináljak nyelvviz...

Hehe! Mégse csináljak nyelvvizsgát az államvizsgám mellé?

Figyelt kérdés
Ma reggel hallottam, hogy bevezetik a diplomaadót, tehát a diploma átvételével vállalod, hogy a fizetésedből ?% összeget levonnak. NA most nekem csak államvizsgám van, nincs diplomám, akkor ne is siessem el a nyelvvizsga kérdést, mert a végén még ráterhelnek valami adót a fizetésemre? Szerintetek?
2011. márc. 14. 17:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Sztem csak emiatt ne csesszél ki saját magaddal. Ezt a békát le kell nyelnünk (én is diploma előtt állok) aztán 3 év múlva majd nem erre a rabló, senkiházi, hazaáruló társaságra szavazunk (én másra szavaztam).
2011. márc. 14. 17:41
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
ez komoly?
2011. márc. 14. 17:44
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Én is hallottam erről. Viszont egyik pillanatban ezt mondják aztán meg mást, szóval most nem tudom tényleg bevezetik-e vagy sem. Remélem nem megy el a maradék eszük is.
2011. márc. 14. 17:48
 4/19 A kérdező kommentje:

[link]

Igen, komoly.

2011. márc. 14. 17:48
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
Ezúton gratulálok minden fidesz szavazónak.
2011. márc. 14. 17:52
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
És fingás-adót nem fognak kivetni? Hiszen a fingban lévő metán károsítja az ózonréteget.
2011. márc. 14. 17:52
 7/19 anonim ***** válasza:
67%

Én a Fidelitas tagok arcára lennék kíváncsi, de nagyon.

Tehát, a tandíj, ami mondjuk lett volna egy diplomához teszem azt, egymillió forint, nem volt jó, de húsz éven keresztül befizetni a fizetésed másfél százalékát igen?

2011. márc. 14. 17:54
 8/19 anonim ***** válasza:
54%
ÉS ezek amúgy mikorra várhatók? A férőhelyek csökkentése, stb. Mert nekem ezek egyelőre csak vad ötletelésnek tűnnek.
2011. márc. 14. 17:58
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is vad ötletelésnek tűnik pl. az új alkotmány, mégis benyújtották a parlamentnek, és Lázár bízik abban, hogy elfogadják.

[link]

Csak akkor nemtom mire volt jó kidobni azt a sok pénzt a kérdőíves levelekre. Igazából azt az embert sajnálom, akivel órákig vitatkoztam, és végig kiállt amellett, hogy igenis érdekli a Fideszt a véleménye, ezért szerinte jó ötlet válaszolni a levélre.

2011. márc. 14. 18:01
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
De ez csak az államilag finanszírozott diplomára vonatkozik, vagy az is fizet, aki anno tandíjat is fizetett?
2011. márc. 14. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!