Csak nekem tűnik úgy mintha a Jobbik kormányozna?
ma 15:58
Jobbat mondok: nagymamámnak(még fiatal volt) volt egy szomszéd pajtása! Ezt a pajtást az apja ütötte-veret kínozta,úgy hogy az egész falu todott róla! Egy este a részeg apa kifeszítette a gyereket egy farúdra és halálra verte! A híres nagy csendőrök nem tettek semmit!
*vasrúdra
Még leírni is szörnyű amúgy... Amikor ezt mesélte,elgondolkodtam,h a mai fiataloknak (én is az vagyok) fogalmuk sincs mi volt akkor,de úgy istenítik azt a korszakot,mintha a kánaán lett volna! Pedig hány millió koldus országa volt az?
a Jobbik 100x jobban csinálná a dolgát
ennyi
ma 16:30
Ezt miből állítod ilyen biztosra? Nem ezt nevezik pártkatonaságnak?
ma 16:45
Ez olyan ,mintha azt mondanám: hidj Xanuba! Ha adakozol az egyházamnak ,akkor neked elhozza a mennyeknek országát,aki pedig nem az a gyehenne tüzén fog elégni!
Nekem úgy tűnik, hogy a Fidesz kormányoz.
"Horthy korszakban nyilvános szavazás volt, a nőknek nem voltak jogaik..."
Ilyenre hol van most példa Magyarországon?
Akkor a gyengébbek (Sverdans) kedvéért:
"Tekintettel arra, hogy a Horthy-korszak a gazdasági felzárkózás szempontjából egy elég sikeres időszak volt, nem bánnám, ha tényleg valami ilyesmi kezdődne :)))"
Ez a válasz 60%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:44"
Nos erre írtuk,hogy Horty idejében sem volt kolbászból a kerítés,ahogyan azt egyesek hiszik!
tegnap 15:48
Nem én hoztam fel Horthyt, a paranoid balosok vanna ráfixálódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!