Szerintetek melyik párt nyer 2014-ben? Elég szoros küzdelem lesz.
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 15:37
11/17 anonim válasza:
mit spekuláltok? nem értitek meg hogy akkora már végeleszavilágnak?
12/17 Dick Esmen válasza:
Nem tudni.Ha valamit nagyon elszúr a fidesz(mint például Gyurcsány az öszödi beszédet) akkor lehet hogy egyáltalán nem lesz szoros verseny.
13/17 anonim válasza:
Az öszödi beszédet szerintem mind 2 nagy pártban elmondhatták volna mivel egykori mszmp tagok vannak túlnyomó többségben mind az mszp-ben mind a fideszben, de más pártokban is.
14/17 anonim válasza:
Szerintem az LMP-nek is van esélye,ha nem 4 majd 8 év múlva,de csak,ha megmarad egyedül!!
15/17 anonim válasza:
Ha ügyesen taktikázik a Fidesz, nyerhet, de az MSZP és Jobbik erősödése várható.
16/17 anonim válasza:
Szerintetek lesz még választás ?
17/17 anonim válasza:
2014 -re már királyságunk lesz 1 igaz istennel :)
Egyébként szerintem sajnos a fidesz fog nyerni , bár tuti nem 2/3 -dal .
A jobbik egyre több embernek egyre szimpatikusabb (nekem is , bár eddig gyűlöltem őket , de egyre több normális és nem szélsőséges elképzelésük is van) .
LMP és MSZP meg nagy kérdőjel számomra ... Ki tudja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!