Március 15-én fogsz e menni valamelyik párt megemlékezésére?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 17:36
11/22 doboszoli válasza:
Eddig sem jártam "ünnepelni", és ez már valószínűleg nem is fog változni.
12/22 anonim válasza:
Ha ingyen lenne a pia kimennék berúgni,vagy ha ingyen kaja teleenni magam.De így menjen a rák.
13/22 anonim válasza:
Én valószínüleg megyek a Deák térre a Jobbik megemlékezésére, de még nem biztos.
15/22 anonim válasza:
Ha szép idő lesz inkább kirándulok egyet, kerülöm a balhés dolgokat.
16/22 anonim válasza:
megyek a Deákra :) mellesleg a Jobbik nagygyűlésének igenis van köze 1848-hoz, az akkori forradalomról és szabadságharcról is beszélnek! ja és Fanka is biztos fog mondani szépeket Kossuthékról.
17/22 anonim válasza:
ma 22:52
jajj Fankadeli, a politika Paris Hiltonja, önmagában nem nagy durranás, viszont azért szeretik egyesek amit csinál... és az nem a RAP, hanem a nyílt "nemzetiség" ami rasszizmusból és antiszemitizmusból áll még ha nem is meri kimondani.
18/22 anonim válasza:
mondj BÁRMIT a szövegéből, ami rasszista! és ne csak egy-egy szót nézz, hanem az egész számot, az egész munkásságát! semmi gyűlöletkeltő nincs benne, nagyon okos dolgokat mond, te pedig egy hipnotizált idióta vagy ha ilyet állítasz
19/22 anonim válasza:
Én unom ezt a balfék fankadelit, aki a nagy magyarságából él meg az ócska szövegeivel... dalszövegeiben nem meri leírni az érzését, mert akkor arctalanságra kellene térnie mint a Divízió 88nak.
20/22 anonim válasza:
jah így könnyű, hogy "azt gondolja, de nem meri kimondani". akkor te is egy zsidógyűlölő rasszista náci vagy, csak nem mered kimondani szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!