Kikre használják ezt a kifejezést: "másodrendű állampolgár"?
"Ugye tudod, hogy nem csak őket támogatják, nemcsak cigányok kapnak segélyt?"
Én magyar vagyok, sajnos egy ideje munkanélküli, és megsúgom neked hogy semmiféle segélyre nem vagyok jogosult, plusz még a TB-met is önmagamnak kell fizetnem.
Úgyhogy ebben az országban lassan mi magyarok vagyunk a másodrendű állampolgárok.
És akár tetszik akár nem, tényleg sajnos undorító cigányia lettünk.
amúgy kedves cigányimádók, jó lenne ha egyszer a luxusnegyedből kitolnátok magatokat vidékre is, de inkább ne, mert akkor ne a cigányoktól féljetek, hanem tőlünk magyaroktól, ezzel a szövegetekkel egy vidéki portán sem húznátok sokáig, mert nem a cigány, hanem mi magyarok lincselnénk meg titeket
a cigányokat már rég elzavartuk volna, ha a zsidók (vagyis ti) nem erőltetnétek ránk őket....csak akkor azt kérdem, miért nem nálatok laknak? én támogatnám azt a programot, hogy minden zsidó fogadjon örökbe egy cigány családot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!