60 000Ft-ból hogy élne meg egy politikus, aki 20 éve ott ül a parlamentben?
Még a jelenlegi fizetésüket is keveslik!
http://www.youtube.com/watch?v=CGpayVM-qx0&feature=player_em..
miért kinek kell? az nettó minimálbér sincs
:Nagyon sok embernek hidd el!!!!
A minimálbér nettója csak pár ezerrel több,mint a 60.000,-
Annak a politikusnak is csak zsebpénz lenne ennyi,aki most tölti az első ciklusát! Ezért nem törődnek az ország kétharmadát kitevő,kiskeresetű emberrel.
Babák Mihály:
Bruttó tiszteletdíj
440.610 Ft
Választókerületi pótlék
594.824
Lakhatási támogatás
115.950
1.151.384 Ft (bruttó)
forrás:
Valszeg sehogy.
Az én pofámról ég a bőr hogy még kevesli a 600-700 Ft-ját remélem a megfelelő ponton beszakad a parlament teteje.
Hű, de okosnak tetszik lenni!
Voltam munkanélküli, ott egy a feladat: túlélni valahogy, anélkül, hogy a család széthulljon, vagy az ember beleőrüljön. Nincs idő politikai bohóckodásra, mert bármily nehéz elhinned a gyerek minden reggel kéri a megszokott vajas kenyerét, függetlenül attól, hogy apuka politikus, vagy munkanélküli.
-"Voltam munkanélküli, ott egy a feladat: túlélni valahogy, anélkül, hogy a család széthulljon, vagy az ember beleőrüljön. Nincs idő politikai bohóckodásra, mert bármily nehéz elhinned a gyerek minden reggel kéri a megszokott vajas kenyerét, függetlenül attól, hogy apuka politikus, vagy munkanélküli."-
Na látod Zoli, nem sok mindenben szoktunk egyet érteni de ez nagyon igaz!
Igaz, nekem gyerekem nincs de a napi gondok a hó vége felé.. Habár hamarább sem jobb mert mindíg nagyon be kell osztani a 27,- ezret és anyám nyugdíját. (csak a rezsi 70 ezer és még enni is kell valamit) Még szerencsém hogy anyám él és eltart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!