A fidesz most sérelmezi, hogy az MSZP nem megy be a parlamentbe. Ők nem ugyanezt csinálták? Ők is kivonultak folyton. Nem elkéne zavarni mindet, nem hogy még hagyni a nagy fizetéseket is felmarkolják a semmiért?
Én úgy tudtam, hogy a képviselőknek a Parlament a munkahelye. De lehet, hogy hülye vagyok és nem úgy van.
Azzal, hogy nem tetszik a "főnököm pofája" még nem vonulhatok ki a munkahelyemről. A Fideszesek ezt csinálták és a szocik tőlük tanulták el. Nem kellene siránkozni, hogy most visszakapják.
Egyébként egy kétharmados többségű parlamentbe az ellenzéknek abszolút fölösleges még csak bejárni is. A fineszesek többször mutatták meg, hogy kell az értelmes javaslatokat is leseperni az asztalról.
Az alkotmányunkat nem kellene hebrencs módon megváltoztatni rövid idő alatt és csak azért mert olyan Elnökünk van, aki mindent aláír amit a Fidesz az orra alá dug. Ráadásul vallás és politikai párt nézetektől mentesnek kellene lenni, akkor válna időállóvá. Én azt látom az alkotmányozásban, hogy a Fidesz érdemben semmit sem tud csinálni a gazdasággal - az egykulcsos adójával rendkívül kicseszett a kis keresetűekkel - és ez egy elterelő hadművelet, gumicsont, amin a valóság helyett lehet rágódni. Ehhez meg asszisztálni is felesleges.
Az is kellemetlen lehet a Fidesznek, hogy egyedül kell a felelősséget vállalni a jelen, és az utókor előtt is, amit nagyon nem szeretnek.
Másrészt ezt a kivonulós bohóckodást mindkét részről elítélem. Gyerekes, szánalmas.
Aki akarja megérti, aki nem akarja nem érti meg...
Nyuszika porszívózni szeretne, de nincs porszívója, ezért elindul a rókához, hogy kölcsön kérje a porszívóját.
Megy mendegél és útközben ezen morfondírozik: Nem is biztos, hogy a róka ideadja a porszívóját, végül is miért segítene, nincs rá semmi oka!?
Majd később: Néha a róka is olyan szemét szokott lenni, piszkálódik, kötekszik, lehet, hogy nem is adja ide a porszívóját!
Majd egészen behergeli magát: A róka egy genyó állat, a fene egye meg, úgysem fogja ideadni a porszívóját!
Megérkezik a rókához, becsönget, mire a róka kedves mosollyal kinyitja az ajtót. A nyuszikának ekkorra már lila a feje és minden kérdezés nélkül beszól:
- Tudod mit róka? Bammeg a porszívódat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!