Van itt valaki, aki feláldozná életét egy szebb Mo. -ért?
Figyelt kérdés
Mi lenne,ha biztosan tudnád,a te haláloddal 10 évre helyre állna az ország gazdasága,béke lenne az országban,senki nem fosztogatna és az összes bűnös a megérdemelt helyére kerülne? Hajlandó lennél meghalni? Párt hovatartozást,kort írjatok légyszíves!:D2011. febr. 19. 21:37
1/29 anonim válasza:
Tíz évre? Azért semmiképpen. Viszont, ha nem tudnám biztosan, csak hinném, hogy szebb lehet (de nem így, hogy tíz évre...), akkor talán. Habár ugye, ahogy Wass Albert mondta, ebben a mai világban nem hősi halált kell halni, hanem hősi életet kell élni.
2/29 anonim válasza:
Annyit nem ér meg nekem.
Inkább a Dél-Amerikai törzsek háborítatlanságáért áldoznám magam.
4/29 A kérdező kommentje:
ma 21:59
Van párt amivel szimpatizálsz?
2011. febr. 19. 22:00
6/29 anonim válasza:
Nem, és leállnék a droggal, ha ezt elhinném, hogy lehgetséges.
7/29 A kérdező kommentje:
párt hova tartozást(ha van) és kort is írjatok kérlek!:)
2011. febr. 19. 22:09
8/29 A kérdező kommentje:
ma 22:08
Ez ilyen mi lenne,ha típusú kérdés! Drogoktól se hinném,h van ,aki ilyet hinne!
2011. febr. 19. 22:10
9/29 anonim válasza:
Én inkább az életemmel segítenék az országon és becsületes élettel virágoztatnám fel a Hazát! Ha arra gondolsz, hogy egy esetleges háborúban elesnék-e a Hazáért, természetesen igent mondok, de csak úgy nem dobnám el az éltemet, mivel ez a kérdés utópisztikus, az én halálom miatt nem emelkedne fel Magyarország.
19/F Jobbik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!