Ki elégedett a kormány eddigi tevékenységével?
Figyelt kérdés
Most már látom óriásit hazudtak,ők is csak becsaptak minket,csak vádaskodni tudnak.2011. febr. 17. 22:41
21/22 anonim válasza:
Én teljesen megvagyok elégedve az eddigi munkájukkal, bár van 1-2 rossz is na....Hiszen nőtt a bűnözés, minket csak 2x raboltak ki, áprilisban kilakoltatnak mert nem tudjuk fizetni a deviza kölcsönt. Csak ennyi, de sztem ez bőven elég. :) A többit nem sorolom mert reggelig írhatnám mit ba.sztak el már az elején.
22/22 anonim válasza:
És persze ez mind a kormány hibája. A szemetek, engem meg hagynak havi 700 ezret keresni, miközben embereknek adok közel 300 ezer forint fizetést, hagynak dolgozni, alkotni, becsülik az értékteremtő munkát. Rohadt kormány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!