LMP, de talán nem. A fidesz eddig nem volt túl meggyőző.
2011. febr. 17. 19:21
24/43 fegyvernepper válasza:
Jobbik! Szebb jövőt!
2011. febr. 17. 19:35
25/43 anonim válasza:
valami új normális pártra (már ha alakul).
OFF: érdekes, tavaly az ilyen netes szavazásokon a jobbik eredményei 60-80 %osok voltak.
volt egy szavazás amin 50-50% volt az eredmény több százas szavazóval. 50% a jobbikra, 50% MDF-re tette a voksot. Hogy miért?
Az 50% MDF eredmény nekem volt köszönhető (ezt választottam randomra, de nem rájuk szavaztam), mert proxycserével másodpercenként lehet tenni egy voksot.
ezzel akartam bizonyítani, hogy ezek a szavazások, hamisak, torzak és kis tudással teljesen manipulálhatók.
Ezért harangozták be a jobbikosok az ilyen kis netes szavazásokkal az 50-80-435346%-os parlamenti választási győzelmüket.
2011. febr. 17. 19:39
26/43 BlackSword válasza:
Biztos nem a jobboldalra... Soha nem szavaztam olyan pártra melynek eleve halott a politikája...
2011. febr. 17. 19:42
27/43 anonim válasza:
Mostani infók alapján a Civil Mozgalomra, addig viszont bármi változhat, lehet új, amiről még nem hallottam, megszűnhet, akit most támogatnék, egyet viszont már most tudok, az MSZP-re és a Fideszre biztos, hogy nem szavazok.
2011. febr. 17. 21:13
28/43 anonim válasza:
OCÖ - három év múlva már többségben lesznek, kétharmaddal fognak bírni és nem szeretnék az országból kivándorolni.
De ne legyen igazam!
2011. febr. 17. 21:29
29/43 anonim válasza:
Természetesen a Jobbikra!! Aki az LMP-re akar szavazni csak annyit kérek tőlük, hogy olvassanak utána a pártnak. Teljesen ugyan az mint a régebbi SZDSZ, a volt SZDSZ-es tagok szivárognak be az LMP-be. A kettő párt fő célja ugyan az. SZDSZ süllyedő hajó akinek a utasait (politikusait) kimenti az LPM. Eleinte nekem is bejöttek, de utánanéztem, és csöppet sem tetszett amit találtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!