Mit szóltok ma hogy pofára esett (megint) az mszp? Jobbik oda pirított
"Csak azért nem vitték el azt a bazári majmot, mert a mentelmi jogára hivatkzoztt. Úgyhogy ennyit rólatok. Szebb jövőt, f.szfejek :)"
itt a kultúr barbár :)
"Semmit sem érnek ezek a közvélemény kutatások. Ez jó párszor bebizonyosodott már eddig is. Ha ezer embert megkérdeznek és abból pont 800 mszp-s akkor egyértelmű hogy ők állnak jobban."
így van eddig mindig azt írták a jobbik csökken és eddig mindig az ellenkezője lett igaz
most már azt írják hogy nem változik vagy kis mértékben nő
szóval akkor nagyot nőt most? :)
" "Csak azért nem vitték el azt a bazári majmot, mert a mentelmi jogára hivatkzoztt. Úgyhogy ennyit rólatok. Szebb jövőt, f.szfejek :)" "
szerintem itt se kérdés ki a "majom"
az a mongol stílus amit te képviselsz mindent elárul
ezzel kinyilatkoztatod az értelmi szintedet
és valószínűleg a szüleidét is akik képtelenek voltak téged megtanítani az alapvető emberi viselkedésekre
a kultúr barbár jó volt :D
" Csak azért nem vitték el azt a bazári majmot, mert a mentelmi jogára hivatkzoztt. Úgyhogy ennyit rólatok. Szebb jövőt, f.szfejek :)"
igen azt hiszem ez megint az emberi intelligencia diadala
kifogynak az érvekből hozzák amit otthon láttak
szebb jövőt
" "Csak azért nem vitték el azt a bazári majmot, mert a mentelmi jogára hivatkzoztt. Úgyhogy ennyit rólatok. Szebb jövőt, f.szfejek :)" "
megint bebizonyosodott hogy nem a jobbikosok a bunkók ...
"megint bebizonyosodott hogy nem a jobbikosok a bunkók ..."
ez is már hányszor bebizonyosodott nem 1x nem 2x
de hát ez van
Bazári majom az aki egy jobbik -irányelvű embert-politikus elítél.
Mi a szégyen gyalázat és tiltandó egy olyan mellényben és címerben ami a történelmünket képzi?
Szerintem inkább fel kellene ébredni és elgondolkozni a dolgokon!
Ezzel az erővel sok intézmény egyenruháját is be lehetne tiltatni mert nem sok a különbség.
Ilyen iskolába jártam,de nem ezért hanem amiért ott olyan tárgyat oktattak,eddig távol ált tőlem templom stb de rájöttem,hogy nem rossz mint ahogy az sem ha valaki összetart és a népi hagyományokat tiszteli becsüli megtartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!