Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja -tüntetőleg-Orbán...

Miért utálja -tüntetőleg-Orbán az öregeket, beleértve elsősorban a nyugdíjasokat?

Figyelt kérdés

A váalsztási igétekkel ellentétbe,csak megszorítások vannak!De miért a nyugdíjasokon tölti ki Orbán a bosszúját?

Tisztában vagyunk azzal,hogy az elmúlt 8 év alatt ebben az embeben annyi gyűlölet,utálat halmozódott fel,hogy már néha maga sem tudja mit csinál!

De mért kell olyan öregeket a padlóra küldeni,esetleg az önygilkosságba akiknek a havi jővedelmük még az 50.000.-Ft-t sem éri el?

Miért kell bruttósítani a nyugdíjt,miért kell a 65 év felettieknek megszüntetni az ingyenes utazást,miért kell elvenni a gyógyszertámogatást,mikor így sem tudják megvásásrolni azokat?

Miért adott kevesebb nyugdíjemelést,o.6 %kal,ami az ez évi nyugdíjalapot képezte volna?

Miér nem fizetnek a gazdagok 36%-s adót?

Selmeczi Gabriella 2.000.000.-Ft adó nem befizetése miatt etikusan viselkedik?

Lázárnak minek kellet luxus S8-as?

Szijjártó miért hazudik folyamatosan,kevés neki a 2.2 millió fizetés,mikor a felső határ 2.millió?

Összességében,a fentieket figyelembe véve Orbán miért nem lőveti a Dunába az öregeket,nyomorékokat?

2011. febr. 13. 09:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

-"Nekem az a döbbenet, hogy ezek után még valaki Orbán mellé áll!?"-

Inkább adjuk a rabló MSZP-nek még a többit is az mellé amit elraboltak?

Végre egy normális hozzá állásu kormányunk van!

Persze csodát itt nincs ember aki tenni tudna. Amit ránk hagytak az elmúlt MSZP-s ország rombolás után és amit még fel tudnak szabadítani hozzá forrásként (a nyugdíj vagyon állami kezelése), Ezekből a pénzekből kell elindulni. Nincs más.

A 8 év alatt lerabolt és szétdúlt országból mit lehet fél-egy év alatt építeni? Egyelőre elindult valami jó irányba. A többihez még idő kell.

-"Válaszolónak:

Én spec semmiféle választási ígéretet nem hallottam tőle."-

Természetesen nem lehet előre felelőtlenül ígérgetni mert folyamatában adódnak a lehetőségek.

Ígérgetni persze lehetne mint Gyurcsányék tették.

Hazudtak reggel éjjel meg este, annak meg mi értelme volna? Előre meghatáerozunk egy utat, aztán azt próbáljuk követni még ha közben kiderül, hogy a lehetőségek mát tennének célszerüvé? Az még az ötéves tervek sorozatába illett volna de nem a korszerü világunkba.

-"Úgy gondolom, nem csak a nyugdíjasoknak tett keresztbe, hanem a gyerekeseknek is."-

[link]

[link]

Véletlenül nem fordítva van mint írtad?

-"eszembejut a hazug papagáj/Szíjjártó/2.2 milliós fizetése,amit nem vett észre"-

[link]

[link]

Tessék tájékozódni mielőtt bárki butaságokat beszélne.

Vagy szándékos volt a félre magyarázás, hogy megint le lehessen járatni valakit aki FIDESZ-es?

álhírekkel lejáratni valakit, jó MSZP szokás de szerintem fordítva sül el! :))

2011. febr. 13. 19:13
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Az nem gyanus, hogy vajon miért keresek munkát? Azért, mert gyes lejárta után nincs hova visszamennem. És így kéne még több gyereket szülnünk? Azért a hatvanvalahányezer forintos támogatásért? Na nee!

Annak aki pedig azt írta, hogy a gyerekesek miatt szív az ország, az kifejtené, mert igencsak ledöbbentem a kijelentésén...

Nehogy már miattam (is) tartson ott az ország, ahol.

2011. febr. 14. 09:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

09:13:

A GYES lejárta után nincs hová visszamenned? Át tudom érezni, ugyanis nekem sincs, és márciusban betölti a fiam a hármat. Na de ezért miért a FIDESZ-t kellene hibáztatni? Hogy nem lehet azt észrevenni, hogy éppen ők azok, akik minden erejükkel azon vannak, hogy legyen elég munkahely, és hogy be is jelentsék a hozzánk hasonló nőket, akiknek később, ha megszületik a következő gyerekük, nem mindegy, fognak-e kapni GYED-et, vagy csak gyereknevelési segélyből kell fennmaradniuk...

Tudod, én világ életemben dolgoztam. Mégsem kaptam soha GYED-et, csak GYES-t, mert sehol sem jelentettek be. Ha követeltem, hogy bejelentsenek, villámgyorsan elvesztettem a munkám... Most végre, itt egy kormány, aki az intézkedéseivel segít abban, hogy mindenki be legyen jelentve. Sőt. Ha dolgozol, még plusz támogatást is kapsz az adókedvezményen keresztül a gyerekneveléshez. Tudod, én nem turkálóból akarom ruházni a fiamat, és senkitől nem várom el, hogy helyettem keresse meg azt a pénzt, amiből aztán felnevelhetem. Nem a segélyért szülök.

Nem kérek plusz segélyt, de elvárom, hogy legyen munkahely nekem is, meg a páromnak is. És végre, ma olyan politizálás folyik, amely a munkahelyteremtésre összpontosít, nem pedig a segélyezésre.

Ez a hozzáállás pedig felháborít:

"És így kéne még több gyereket szülnünk? Azért a hatvanvalahányezer forintos támogatásért? Na nee!"

Ne a támogatásért szülj, hanem azért, mert te magad is gyerekre vágysz. Ne az államtól várd el, hogy etesse, eltartsa azt a gyereket, hanem magadtól. Aztán, ha valaki mégis segít abban, hogy felneveld, a szidalmazása helyett köszönd meg neki szépen.

2011. febr. 14. 12:53
 24/24 anonim ***** válasza:
33%

Nem az államtól várom el, hogy etesse, nem vagyok én kisebbségi. De a körülményeket megteremthetné hozzá.

Mert pálinkafűzéstől, kettős állampolgárságtól, még egy szavazati jogtól nekünk sajnos nem lesz jobb életünk.

Akartunk még egy pöttömkét, de egyelőre kivárunk, hogy mi lesz.

2011. febr. 14. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!