Miért utálja -tüntetőleg-Orbán az öregeket, beleértve elsősorban a nyugdíjasokat?
A váalsztási igétekkel ellentétbe,csak megszorítások vannak!De miért a nyugdíjasokon tölti ki Orbán a bosszúját?
Tisztában vagyunk azzal,hogy az elmúlt 8 év alatt ebben az embeben annyi gyűlölet,utálat halmozódott fel,hogy már néha maga sem tudja mit csinál!
De mért kell olyan öregeket a padlóra küldeni,esetleg az önygilkosságba akiknek a havi jővedelmük még az 50.000.-Ft-t sem éri el?
Miért kell bruttósítani a nyugdíjt,miért kell a 65 év felettieknek megszüntetni az ingyenes utazást,miért kell elvenni a gyógyszertámogatást,mikor így sem tudják megvásásrolni azokat?
Miért adott kevesebb nyugdíjemelést,o.6 %kal,ami az ez évi nyugdíjalapot képezte volna?
Miér nem fizetnek a gazdagok 36%-s adót?
Selmeczi Gabriella 2.000.000.-Ft adó nem befizetése miatt etikusan viselkedik?
Lázárnak minek kellet luxus S8-as?
Szijjártó miért hazudik folyamatosan,kevés neki a 2.2 millió fizetés,mikor a felső határ 2.millió?
Összességében,a fentieket figyelembe véve Orbán miért nem lőveti a Dunába az öregeket,nyomorékokat?
-"Nekem az a döbbenet, hogy ezek után még valaki Orbán mellé áll!?"-
Inkább adjuk a rabló MSZP-nek még a többit is az mellé amit elraboltak?
Végre egy normális hozzá állásu kormányunk van!
Persze csodát itt nincs ember aki tenni tudna. Amit ránk hagytak az elmúlt MSZP-s ország rombolás után és amit még fel tudnak szabadítani hozzá forrásként (a nyugdíj vagyon állami kezelése), Ezekből a pénzekből kell elindulni. Nincs más.
A 8 év alatt lerabolt és szétdúlt országból mit lehet fél-egy év alatt építeni? Egyelőre elindult valami jó irányba. A többihez még idő kell.
-"Válaszolónak:
Én spec semmiféle választási ígéretet nem hallottam tőle."-
Természetesen nem lehet előre felelőtlenül ígérgetni mert folyamatában adódnak a lehetőségek.
Ígérgetni persze lehetne mint Gyurcsányék tették.
Hazudtak reggel éjjel meg este, annak meg mi értelme volna? Előre meghatáerozunk egy utat, aztán azt próbáljuk követni még ha közben kiderül, hogy a lehetőségek mát tennének célszerüvé? Az még az ötéves tervek sorozatába illett volna de nem a korszerü világunkba.
-"Úgy gondolom, nem csak a nyugdíjasoknak tett keresztbe, hanem a gyerekeseknek is."-
Véletlenül nem fordítva van mint írtad?
-"eszembejut a hazug papagáj/Szíjjártó/2.2 milliós fizetése,amit nem vett észre"-
Tessék tájékozódni mielőtt bárki butaságokat beszélne.
Vagy szándékos volt a félre magyarázás, hogy megint le lehessen járatni valakit aki FIDESZ-es?
álhírekkel lejáratni valakit, jó MSZP szokás de szerintem fordítva sül el! :))
Az nem gyanus, hogy vajon miért keresek munkát? Azért, mert gyes lejárta után nincs hova visszamennem. És így kéne még több gyereket szülnünk? Azért a hatvanvalahányezer forintos támogatásért? Na nee!
Annak aki pedig azt írta, hogy a gyerekesek miatt szív az ország, az kifejtené, mert igencsak ledöbbentem a kijelentésén...
Nehogy már miattam (is) tartson ott az ország, ahol.
09:13:
A GYES lejárta után nincs hová visszamenned? Át tudom érezni, ugyanis nekem sincs, és márciusban betölti a fiam a hármat. Na de ezért miért a FIDESZ-t kellene hibáztatni? Hogy nem lehet azt észrevenni, hogy éppen ők azok, akik minden erejükkel azon vannak, hogy legyen elég munkahely, és hogy be is jelentsék a hozzánk hasonló nőket, akiknek később, ha megszületik a következő gyerekük, nem mindegy, fognak-e kapni GYED-et, vagy csak gyereknevelési segélyből kell fennmaradniuk...
Tudod, én világ életemben dolgoztam. Mégsem kaptam soha GYED-et, csak GYES-t, mert sehol sem jelentettek be. Ha követeltem, hogy bejelentsenek, villámgyorsan elvesztettem a munkám... Most végre, itt egy kormány, aki az intézkedéseivel segít abban, hogy mindenki be legyen jelentve. Sőt. Ha dolgozol, még plusz támogatást is kapsz az adókedvezményen keresztül a gyerekneveléshez. Tudod, én nem turkálóból akarom ruházni a fiamat, és senkitől nem várom el, hogy helyettem keresse meg azt a pénzt, amiből aztán felnevelhetem. Nem a segélyért szülök.
Nem kérek plusz segélyt, de elvárom, hogy legyen munkahely nekem is, meg a páromnak is. És végre, ma olyan politizálás folyik, amely a munkahelyteremtésre összpontosít, nem pedig a segélyezésre.
Ez a hozzáállás pedig felháborít:
"És így kéne még több gyereket szülnünk? Azért a hatvanvalahányezer forintos támogatásért? Na nee!"
Ne a támogatásért szülj, hanem azért, mert te magad is gyerekre vágysz. Ne az államtól várd el, hogy etesse, eltartsa azt a gyereket, hanem magadtól. Aztán, ha valaki mégis segít abban, hogy felneveld, a szidalmazása helyett köszönd meg neki szépen.
Nem az államtól várom el, hogy etesse, nem vagyok én kisebbségi. De a körülményeket megteremthetné hozzá.
Mert pálinkafűzéstől, kettős állampolgárságtól, még egy szavazati jogtól nekünk sajnos nem lesz jobb életünk.
Akartunk még egy pöttömkét, de egyelőre kivárunk, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!