2014-ben gyarapodunk, lesz nekünk jobb? Viktor kicsit félrebeszélt.2014-ig mindenkinek felkopik az álla, mindenki tönkremegy és nem lesz jobb csak nekik. Ti ezt beveszitek, hgy akkor lesz jobb, mikor már nem lesz senki akinek jobb lenne?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 05:00
11/19 anonim válasza:
Tavalyelőtthőz képest miért nőt tavaly 80.000 -rel a munkanélküliek száma?
12/19 anonim válasza:
Mert az világszerte nő... nem csak nálunk.
13/19 doboszoli válasza:
Utolsó!
Ha a világról beszélünk globálisan, akkor minden tényezőt figyelembe kell venni, ami ott zajlik.
A világ része Svájc, Hollandia is...
14/19 anonim válasza:
A kivétel erősíti a szabályt :) Amúgy a munkanélküliségi rátánk alig rosszabb az eurozóna országainak átlagához képest (sok fejlett nyugati államban is 10% körül mozog)
15/19 doboszoli válasza:
Na, ezt az "érvet" még nem hallottam.
Hiába, még mindig van meglepetés...
16/19 anonim válasza:
12:37
A munkanélküliek száma a közmunkaprogramok leállása miatt ugrott meg januárban.
Közben a munkahelyek száma is nő, és ezek valódi munkahelyek, nem pedig segélyért végzett álmunkák.
Megértem, hogy ez rossz hír az ellenzéknek, az országnak viszont nem az.
17/19 doboszoli válasza:
Én nem vagyok "ellenzék", csak realista.
Bármilyen nevű kormányt tudnék "szeretni", ha az érdemes volna rá. Ez mostani, nem ilyen...
18/19 anonim válasza:
Dobszoli akkor kösd fel a gatyád, mert olyan párt nem lesz, amit mindenki szeretni fog...sajnos :)
Styloo
19/19 doboszoli válasza:
Olyan párt biztos, hogy nem. De olyan KORMÁNY lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!