Alacsony és átlag keresetűek, kevesebb lett a fizetésetek?
ma 21:22
Veled nagyjából egyetértek. Az egykulcsos lehet hogy működik, de nem ebben a formában, és főleg nem volt még itt az ideje.
21.27. Te nem vagy normális! Miért lenne irigy az,akinek az eddigi kevés keresete kevesebb lett? Miért kellene ennek örülnie?
Ha te jobban jártál,akkor örülj neki,de ne nevezd irigynek azt,aki kevesebbet keres! Vegyél példát azokról,akik jobban jártak,de együtt éreznek a kisebb keresetűekkel!
21:14
"Amíg nincs elégedetlenség, addig a vezetők azt fogják gondolni, hogy mindenki elégedett."
Amíg nincs elégedetlenség, addig mindenki elégedett. Nem véletlen, hogy a vezetők is azt gondolják, hogy mindenki elégedett :)))))))
ma 21:41
Amikor az irigy ugrál, hogy ne nevezzék irigynek, az tök vicces :))))
De szánalmas dolog baloldalinak lenni :(
ma 21:50
Családalapítás, gyermekvállalás baloldalinak tilos?
Kedves 53%-os!
Lehet itt magyarázkodni, vezért fényezni, irigynek(?) nevezni, bér gyerekgyártásra buzdítani.
Ami tény : a fizetés kevesebb!
Vagy már a számok is hazudnak, reggel és este?
Kedves 21.41. Akinek kevesebb a fizetése,az nem biztos,hogy balos.
Örülj,hogy neked MÉG nem lett kevesebb! Ha egy-két év múlva a te magas jövedelmed is kevesebb lesz.akkor te is áttérsz balossá?
Idén 1900 Ft-al kevesebb a nettóm, de jövőre ha kivezetik az adójóváírást 10.000-rel lesz kevesebb. Ha lenne egy gyerekem, akkor 9.000 Ft-al lenne több + a családi pótlék. Eszméletlen nagy ösztönzés ez az összeg...
Az én keresetem a nevetségesen irreális országos átlagnál jóval alacsonyabb, a valóságot jobban tükröző környezetemben élőknél kicsivel magasabb. Diplomás vagyok, nem pályakezdő és irodában melózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!