Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem azoknak kellett...

Miért nem azoknak kellett nyilatkozni akik át akartak lépni az állami nyugdíjpénztárba? Akkor vajon hogy alakult volna az arány?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%
Aki 5-10 év múlva megy nyugdijba, az igy is kap állami nyugdijat, ha maradt. Én is fogok kapni, pedig még csak 37 vagyok. De meglesz év végéig a 20 évem.
2011. febr. 3. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Mert mindig az a helyes út amiért tenni is kell, most például bemenni egy ilyen irodába és kitölteni a maradási nyilatkozatot. És gondolom mindenki kapott olyan levelet, ami élteti az állami nyugdíjrendszert. Nos, én az öngondoskodásban hiszek, hiszen már nincs szocializmus.

Egyébként sokkal nagyobb arányban maradtak volna a magánban.

2011. febr. 3. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

"Egyébként sokkal nagyobb arányban maradtak volna a magánban."

ez érdekes kérdés! én szerintem a többség a szó legszorosabb értelmében sz@rt rá! így kényelmesebb volt stb.

nyilván Orbánék nyomása is benne van a dologban kőkeményen, ez tagadhatatlan! De vannak olyanok akik az állami gondoskodásban hisznek

2011. febr. 3. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

Ez is csak a Fidesz mocskossága volt. Teljesen hülyének és birkának nézik az embereket. A taktikájuk az volt, hogy mi lusták vagyunk és úgysem megyünk el átjelentkezni. Bejött nekik. Nem merték fordítva csinálni, mert ugyanez lett volna a helyzet és akkor "óriási siker" helyett "óriási kudarc" lett volna. Most fröcsögnek, hogy milyen jól csinálják a politikát. Amikor elkezdődött az egész "terv" még szó sem volt a reálhozamról, ezzel megint átvertek.

A szememben nagyot estek: sokkal becsületesebb és gerincesebb lett volna azt mondani, hogy az apám nyugdíját két hónap múlva már nem tudják kifizetni, ezért kell államosítani az én magánnyugdíjam. Annyira hülyék nem vagyunk és megértettük volna. Ehhez ész, akarat és tisztesség is kellett volna. Egyben gyávák is mert nem merték felvállalni, ehelyett a régi trükköt vetették be és mindent az előző kormányra fogtak.

2011. febr. 4. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!