6%-os áramáremelés fű alatt!?
A mai naptól 6%-kal emelkedik az áram ára.
Nem volt elég a fejenként majd 2millió forint ellopása minden dolgozótól?
Nem fű alatt bemondták a híradóban is átlag 2 forintal lessz drágább kilowattonként.
Milyen dolgozóktól loptak el 2milliót? Átlag magyar ember nem is keres 2 milliót egy évben:)
Nemcsak az árak emelkednek, kenyér, baromfi, gáz, stb, de a bérek csökkennek.
Két ismerős ma megkapta a januári elszámolását.Egyik 12000 Ft-al, másik 11200 Ft-al kapott kevesebbet mint tavaly.
áramot emelnek,gázt is a fizum meg több mint 10ezerrel kevesebb lett nekem is és páromnak is...
és a távhőt is emelik ha jól értesültem...
igy már éhenhalni se lehet,nem lesz temetésre pénz...
Mint minden - Kedves Kérdező - az áram ára is növekszik minden évben egy inflációnak nevezett jelenség miatt. Az áram drágulásáról nem a kormány határozott, hanem a szolgáltató ami - lévén külföldi kézbe átjátszott magáncég - nem fogja az infláció miatti veszteséget lenyelni, hanem azt a fogyasztóra hárítja, azaz rád meg rám.
A "fejenként majd 2millió forint ellopása minden dolgozótól"-ról:
Azt a pénzt amit te a mnyp-ba befizettél az életben nem fogod látni a mnyp-tól! Vagy úgy gondolod, hogy azok a pénzintézetek akik családokat tesznek ki az utcára talán majd gondoskodnak róla, hogy öreg korodban legyen mit a tejbe aprítanod? Akár az államnak akár a mnyp-nak fizetsz be azzal te nem rendelkezel szabadon, magyarul aki azt beszedi tőled így is meg úgy is azt csinál vele amit akar. Örülj inkább annak, hogy a befizetésed hozamát most felveheted!
Mivel az áramszámlában számos egyéb tételt is fizetünk (többek között a vezetékek üzemeltetéséért és más egyéb célokra), a számla számításaink szerint 3-4 százalékkal emelkedik.
Más forrásban olvastam a 6%-ot. A 2 millió forint pedig az elrabolt nyugdíjjárulék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!