Mi a bajotok a cigányok nem-bűnözői aspektusaival?
Megfigyeltem, hogy amikor a cigányokat szídjátok valamilyen bűntény miatt, akkor nemcsak a bűnözést szídjátok, hanem az egész cigány kultúrát. De miért?
Ha egy mexikói bűnözött akkor nem szokás a tequilát és a burritto-t szídni, ha egy osztrák bűnözött nem szokás a wienerschitzelt szídni, itt meg egyfolytában azt szapuljátok, hogy a cigányok hogyan szórakoznak, meg hogy a gyereknek olyan neveket adnak, hogy Vanessza meg Szamanta.
De miért? Ennek mi köze a bűnözésükhöz? Legalább örülnétek, hogy nem olyan szürkék, mint a magyarok és tudnak szórakozni, meg jobb a fantáziájuk meg nem a névadásnál nem foglalkoznak konzervatív baromságokkal, hanem azt adják a gyereknek, amit valóban szeretnének.
Osztrák bűnténynél se szokás a bűnöző után azt szídni, hogy milyen stílusú házak épültek Nickelsdorfban vagy, hogy miért adják a gyereknek a Hans nevet.
A cigányok nem magyarok, nem kéne elvárni tőlük, hogy minden aspektusban a magyar kultúrához konformáljanak. Németországban se tiltják meg a törököknek, hogy dőner kebabot egyenek és mecsetbe járjanak.
Csak annyit a cigány zenészek által (sokszor magas fokon)
játszott MAGYAR zenéről/nótáról, hogy ez nem az ő "kultúrájuk" része. Az ő zenéjük az összevert kanálra, tenyérre, buhogtatott ceglédi kannára épül.
Kedves Kérdező! Te meg higgadj le! Ha nem tetszik a cigányozás, akkor nem sokkal kultúráltabb a nácizás sem.
Pláne így ismeretlenül. Ha valaki nem ért veled egyet, még nem feltétlenül gonosz, csak más a véleménye.
Kedves! miből következtesz arra, hogy NÁCI vagyok?
Nem az enyémet törölték, hanem látom, hogy egyszer 20 hozzászólás van utána meg csak 19.
Cigány kultúra? Az mi?
Amúgy azért mert a cigányság néhány kivétellel egy velejéig romlott faj.
Had idézzek egyenes a francia nagykövettől:
"Tud ön olyan roma kisebbséggel rendelkező európai országról, amely megnyugtatóan megoldotta ezt a kérdést?
- Nem tudok ilyen országot mondani."
Na vajon miért nem, mert tényleg nem létezik ilyen ország.
Vagyis olyannyira sokat tettek azért hogy mindenki megutálja őket hogy senki nem törődik már a "kultúrájukkal" hanem a cigány szó hallatán csak annyira gondolnak hogy:ork,féreg,tolvaj,gyilkos,putri és társai.
"teljesen egyetértek veled kérdező, csak itt vannak tele pihentagyú jobbikosokkal az internet, akik haláltáborokba küldeni őket.
A válasz írója 16%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:56"
Akkor most ennek a válaszodnak fuss neki még egyszer...
Fogalmazni nem tudsz, de dobálózni azt igen...
És én is vegyem meg a szomszéd házát? Ez a megoldás?
Tudnál vissza nem térítendő kölcsönnel támogatni?
Vagy adjam el a sajátom féláron és vegyek egy kisebbet, rosszabbat?
Vagy tűrhetem az antiszociális viselkedésüket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!