Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról: hogy...

Mi a véleményetek arról: hogy kiderült, hogy az MSZP áll a Médiatörvény nemzetközi támadása mögött?

Figyelt kérdés

Számomra az a legmegdöbbentőbb, hogy ilyen mértékű nemzetközi vélemény befolyásoló lenne az MSZP?

Az E.U. hozzáállása is fura a dolgokhoz, míg a Szlovák nyelvtörvényt le se sz@rta -pedig az súlyosan korlátozta a magyar emberek szólásszabadságát Szlovákiában- addig a magyar Médiatörvénynél pedig ezt csinálja amit...

2011. jan. 30. 20:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
23%
Az MSZP fel lesz oszlatva, az EUból meg úgyis hamarosan kilépünk, már ne érdekeljen egyik se mit csinál.
2011. jan. 30. 20:48
 2/29 anonim ***** válasza:
26%
Én nem lepődtem meg. Az MSZP és az EU meg nem sokmindentől különbözik.
2011. jan. 30. 20:55
 3/29 anonim ***** válasza:
75%

Honnan derült ez ki? Azért,mert a Fidesz ezt állítja,még nem igaz! Kizárt dolog,hogy a világ vezető újságjai az MSZP-re hallgassanak! Elég elolvasniuk a törvényt,hogy tudják,mi az,ami miatt nem jó. Az MSZP is kifogásolta,az igaz,de nem rájuk hallgat a nemzetközi sajtó. Különben sem kizárólag a baloldali lapoknak vannak kifogásaik.

Csak a Fidesz mentegeti magát ezzel.

2011. jan. 30. 20:56
 4/29 anonim ***** válasza:
79%
Te jó ég! Te is az a típus vagy, akinek azt se hiszem el, amit kérdez...
2011. jan. 30. 20:58
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Hogy a fenében képzel el valaki ilyen agyamentséget hogy egy párt egész európát mozgósítani tudja?
2011. jan. 30. 21:01
 6/29 BlackSword ***** válasza:
75%

HŰŰŰŰHAAAAAA.... Hát én úgy mgelepődtem, hogy ez ki fog derülni, és pont a zside... izé... Fidesz (de ez meg nem jó, mert se fiatalok, se demokraták)... fogja kiszivárogtatni... Bár így lenne ötösöm a lottón...

Szánalmas ezt állítani... Egy porbafingó méretű ország vagyunk, nem az USA... Ha az USA lennénk talán még elhinném, hogy az ellenzéki pártunkra figyelne a világ... De így a kutya se figyel rájuk...

Azért buzerálja Orbánékat az EU, mert azok a törvények, rendeletek melyeket be akar vezetni ellenkeznek az EU alkotmányával és szellemiségével... Mesterházi össz is sz@rhatná magát, meg fejre is állhatna, ha nem ezek történnének idehaza...

2011. jan. 30. 21:02
 7/29 anonim ***** válasza:
82%

Aha persze. Én meg személyesen láttam amint Gyurcsány repülőgépet vezet wtc-be, amint Bajnai cunamit gerjesztett, Mesterházy pedig kiszárította az Aral tavat, Lendvai pedig lepaktált a mimbarikkal. Ti mindent elhisztek? Azért mert valaki valamit mond az nem jelenti hogy igaz is. Nem is gondoltam, hogy az mszp a világ ura.

A nyelvtörvényről meg annyit, próbáld meg szlovák szemszögből is nézni. Pl. borsodban nem beszélnének magyarul,csak lovári nyelven. Te fellépnél ez ellen?

2011. jan. 30. 21:06
 8/29 anonim ***** válasza:
55%

"A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:55" Teljesen igazad van. Az mszp a vereséget nem tudja feldolgozni,az EU pedig elképedve áll az előtt,hogy valaki nem nyalja ki a seggét. Eddig Magyarországot alattvalónak tekintették,most azon aggódnak hogy más is követi Orbán fellépését,ahogy már meg is tették például a Görögök. És ugye ezt az embert nem szeretik a fórumozók. De ez nem sok ember,és könnyen lehet hogy eddig is mszp szavazók voltak. A Fideszesek többsége nem jön ide vitatkozni,de lehet hogy nekik van igazuk.

2011. jan. 30. 21:11
 9/29 anonim ***** válasza:
31%

kiderült volna ilyesmi?

csak nem a HitTv mondta be?

vagy a fidesz.hu-n olvastad?

2011. jan. 30. 21:12
 10/29 anonim ***** válasza:
50%

21.11. Tipikus Fideszes hozzáállás,hogy aki nem ért veletek egyet,az biztos MSZP szavazó. Az fel sem merül bennetek,hogy talán csak tudnak gondolkodni. Ehhez nem kell szocinak,vagy bármely más párt hívének lenni.

Európa és a demokratikus világ joggal aggódhatna,ha más országokban is egyetlen párt és vezére kezében lenne minden hatalom,és megszüntetnék vagy korlátoznák a sajtó és szólásszabadságot!

Senki nem kívánja vissza,Hitler,Sztálin, Kádár- korszakát!

Görögország pedig nem készített a magyarhoz hasonló Média Törvényt!

2011. jan. 30. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!