Szerintetek Tényleg el akarja szaporítani a magyar kormány a cigányokat? Vagy mi lehet a tervük a cigányokkal? Mert már rengeteg van belőlük .
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 18:35
11/17 anonim válasza:
A sokk okostojásnak üzenem.......!
12/17 anonim válasza:
Hiába üzened a "sokk"okostojásnak,valahol igazuk van.Ezek az emberek nem fogják fel a mai helyzetet.Önkormányzati segélyekre támaszkodva,szülik a gyerekeket orrba szájba.Nem törődnek avval,hogy olyan nyomort teremtenek maguk körül,amiből csak a "szemétmocskosrohadt"magyarok tudják őket kihúzni.Ezt teljesen természetesnek veszik,mint ahogy a lakáskiutalásokat is.Én még keveset láttam munkáért sorba állni,az utcán csavarogva csapatokba verődve,áldozatok után szimatolva annál többet.
13/17 anonim válasza:
szerintem nem
tervük? van nekik olyan?
ez tény
14/17 BlackSword válasza:
Persze... De pusztán hazafias érdekből... Megvárják amíg lesznek vagy 4 millióan, aztán hdsereget szerveznek belőlük és ráküldik őket Romániára... (ismerjük ugye???)... Csak nyerhetünk...
15/17 anonim válasza:
A megoldás a cigánygyerekek oktatása kellene hogy legyen. Szegregált intézményeket kellene létrehozni,ahol képzett pedagógusok tanítanák őket. Nem bűnözőnek születik egy gyerek,a környezete az,ami azzá teszi. Iskolázatlan,sokszor mocsokban élő szülők gyereke milyen lehet ugyan? Ezért kellene számukra a külön oktatást létrehozni,mert akkor lenne rá esély hogy a társadalom hasznos tagjaivá váljanak. Plusz költség lenne ugyan,de hosszabb távon mindenkinek a hasznára válna. Azért sok cigány él az országban,aki nem bűnöző,urambocsá művész ember is van köztük szép számmal. A baj ezzel viszont az,hogy akkor a cigányok mindjárt diszkriminációt kiáltanak,holott ez a cigány és fehér gyerek érdeke lenne. A cigánynak azért mert a saját kultúrájában tanulhatna,a fehérnek meg hogy nyugodtan tudjon figyelni az órán,és ne a cigány gyerekkel kelljen foglalkoznia. Kár hogy erre nagyon kicsi az esély.
16/17 anonim válasza:
Egyszerű mint a pofon. A ciganyok kisemmizik a fehereket. Betolakodnak a hazainkban elveszik a foldjeinket stb. A kamposorruak pedig majd amikor egesz magyarorszag terulete csak ciganybol fog allni v nagyresze, megvon toluk mindent kiehezteti egy ketto kihalnak es a foldeket feltudja hasznalni sajat celjaira. Es megkaparintotta ingyen. Nekem ez a velemenyem. Es ha felhivod a figyelmet akkor rasszista vagy, nacista, meg fajgyulolo.
17/17 anonim válasza:
Szaporodik a kigyó a nyakatokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!